Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

ablacım ödül bile yok belki : ) benimde yazınca haberim oldu
ne demek ödül yok.boşamı kurek çekiyoruz neden bildirim geldi..neden oy verin dendi ödül dendi, hepsi bir rüyamıydı .şu makarna yapma makinası vardı mesela benim aklımda

ne demek ödül yok.boşamı kurek çekiyoruz neden bildirim geldi..neden oy verin dendi ödül dendi, hepsi bir rüyamıydı .şu makarna yapma makinası vardı mesela benim aklımda

ödülün ne olduğundan haberim yok bende yeni yeni öğreniyorum demek istedim

200 kişi oy vermiş.Konu çok aktif olamıyor.Bu kadar talebe ödül verilir mi biraz hareketlendirsinler
bence bir bildirim daha gitsin fatma elendi diye.kurtlar sofrsaından çıkamadı izleyenlerin fatma hakkındaki yorumları ne merak ediyorum mesela ben

200 kişi oy vermiş.Konu çok aktif olamıyor.Bu kadar talebe ödül verilir mi biraz hareketlendirsinler

program finalleri gece 00:30 saatini buluyor bu da ciddi sıkıntı bu sebeple bildirim de atamıyoruz

ben işin geyiğindeyim de.severek izlediğim bir program.burda yazılan yorumları okumak hoşuma gidiyor.yoksa ödül beklentim yok

biliyorum biliyorum zaten sohbetindeyiz konunun

Dün gece bile aklına hiçbirşey gelmedi, baklava yapayım dedi, Somer Şefin dediği gibi ev baklavasından esinlendim deseydin dedi, pazarlama önemli dedi, çaktırma bari aklına birşey gelmediğini

ben direk Kazen gerçekte acun ılıcalı diyorum arttırıyorum ödülü
Yok Acun değil kesin bilgi
hiç gösteremedi kendini yada zaten çok bilgisi yoktu
O da farkındadır bilmediğinin. 1.olamasalar da adları oluyor. Düşünsene Fatma bir tatlı I dükkanı açsa veya başka birşey tanındığı için rağbet olmaz mı?

Yok Acun değil kesin bilgi

O da farkındadır bilmediğinin. 1.olamasalar da adları oluyor. Düşünsene Fatma bir tatlı I dükkanı açsa veya başka birşey tanındığı için rağbet olmaz mı?
Valla ben gitmem, ama Sergenin köftecisine gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…