yani balkabağına dönüşmeden değiştirdik k değiştirdik yoksa saat onikiyi vurunca güm mü demek istiyorsun patron
- @kelebekmkelebek
- @samimi
- @Artemissisipi
- @nursevdi
- @Toprak_ Kokusu
- @Yasolin
- @Gamzeliyy
- @maygirl__
- @Zeynolin
- @dunyadanuzak
- @Zehra_kaya
- @Kostebekkkkkk
- @Azimliiii
Nevreste
geçmiş olsun : ) oyunuzu değiştirebilirsiniz fakat kara listedesiniz, kazansanız dahi sayılmayacak : )
Ödülden haberim bile yoktu
- @kelebekmkelebek
- @samimi
- @Artemissisipi
- @nursevdi
- @Toprak_ Kokusu
- @Yasolin
- @Gamzeliyy
- @maygirl__
- @Zeynolin
- @dunyadanuzak
- @Zehra_kaya
- @Kostebekkkkkk
- @Azimliiii
Nevreste
geçmiş olsun : ) oyunuzu değiştirebilirsiniz fakat kara listedesiniz, kazansanız dahi sayılmayacak : )
Ödülden haberim bile yoktu
O zaman bizi niye kara listeye aldınablacım ödül bile yok belki : ) benimde yazınca haberim oldu
ne demek ödül yok.boşamı kurek çekiyoruzablacım ödül bile yok belki : ) benimde yazınca haberim oldu
ne demek ödül yok.boşamı kurek çekiyoruzneden bildirim geldi..neden oy verin dendi ödül dendi, hepsi bir rüyamıydı .şu makarna yapma makinası vardı mesela benim aklımda
200 kişi oy vermişödülün ne olduğundan haberim yok bende yeni yeni öğreniyorum demek istedim
ben işin geyiğindeyim de.severek izlediğim bir program.burda yazılan yorumları okumak hoşuma gidiyor.yoksa ödül beklentim yoködülün ne olduğundan haberim yok bende yeni yeni öğreniyorum demek istedim
bence bir bildirim daha gitsin fatma elendi diye.kurtlar sofrsaından çıkamadı izleyenlerin fatma hakkındaki yorumları ne merak ediyorum mesela ben200 kişi oy vermiş.Konu çok aktif olamıyor. Bu kadar talebe ödül verilir mi biraz hareketlendirsinler
200 kişi oy vermiş.Konu çok aktif olamıyor. Bu kadar talebe ödül verilir mi biraz hareketlendirsinler
ben işin geyiğindeyim de.severek izlediğim bir program.burda yazılan yorumları okumak hoşuma gidiyor.yoksa ödül beklentim yok
Kara listedeyim ama olmasamda aynı fikirdeyimben işin geyiğindeyim de.severek izlediğim bir program.burda yazılan yorumları okumak hoşuma gidiyor.yoksa ödül beklentim yok
Dün gece bile aklına hiçbirşey gelmedi, baklava yapayım dedi, Somer Şefin dediği gibi ev baklavasından esinlendim deseydin dedi, pazarlama önemli dedi, çaktırma bari aklına birşey gelmediğini4 tane ayrı teknik gerek bir şef tabağınında fatmanın elenmesi çok normaldi.hiç bir yeteneğini gösteremedi fatma.üç yemekle ana kadroya girdi.hatırladığım kadarıyla üçüde klasik ev yemeğiydi
Yoksa bize sponsor mu oldu Acunödülün ne olduğundan haberim yok bende yeni yeni öğreniyorum demek istedim
Yoksa bize sponsor mu oldu Acun
Ne yazdım ben, yazdığıma ben bile inanmadım
ben direk
hiç gösteremedi kendini yada zaten çok bilgisi yoktuDün gece bile aklına hiçbirşey gelmedi, baklava yapayım dedi, Somer Şefin dediği gibi ev baklavasından esinlendim deseydin dedi, pazarlama önemli dedi, çaktırma bari aklına birşey gelmediğini
Yok Acun değil kesin bilgi
O da farkındadır bilmediğinin. 1.olamasalar da adları oluyor. Düşünsene Fatma bir tatlı I dükkanı açsa veya başka birşey tanındığı için rağbet olmaz mı?hiç gösteremedi kendini yada zaten çok bilgisi yoktu
Valla ben gitmem, ama Sergenin köftecisine gidicemYok Acun değil kesin bilgi
O da farkındadır bilmediğinin. 1.olamasalar da adları oluyor. Düşünsene Fatma bir tatlı I dükkanı açsa veya başka birşey tanındığı için rağbet olmaz mı?
Nerdeymiş ki köftecisi, İstanbulda ise beni de al giderken, bana da ısmarlaValla ben gitmem, ama Sergenin köftecisine gidicem
Tekirdağ’da , ısmarlayayım ayıp ettin:)Nerdeymiş ki köftecisi, İstanbulda ise beni de al giderken, bana da ısmarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?