- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Anadolu yakasındayım uzakmış bana, ama taksi tutarsın bana, yoksa gelmemTekirdağ’da , ısmarlayayım ayıp ettin:)
Kahveye de Sadakatsizin Asyası(Cansu Dere), Ona uğrarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anadolu yakasındayım uzakmış bana, ama taksi tutarsın bana, yoksa gelmemTekirdağ’da , ısmarlayayım ayıp ettin:)
Nevreste Fatma'ya vermemıstı ki, biz
- @kelebekmkelebek
- @samimi
- @Artemissisipi
- @nursevdi
- @Toprak_ Kokusu
- @Yasolin
- @Gamzeliyy
- @maygirl__
- @Zeynolin
- @dunyadanuzak
- @Zehra_kaya
- @Kostebekkkkkk
- @Azimliiii
- Nevreste
geçmiş olsun : ) oyunuzu değiştirebilirsiniz fakat kara listedesiniz, kazansanız dahi sayılmayacak : )
Şahitlerim varNevreste Fatma'ya vermemıstı ki, biz
Belki ödül Dominik acun davet eder biziYoksa bize sponsor mu oldu Acun
Ne yazdım ben, yazdığıma ben bile inanmadım
Aynen ben dün hicbişey gormedım, ayrıca kazen de kara listede olmalı çirkeflik yapalımŞahitlerim var
Aynen kayıtlar varAynen ben dün hicbişey gormedım, ayrıca kazen de kara listede olmalı çirkeflik yapalım
Acunda bizi görecek miBelki ödül Dominik acun davet eder bizi
Şu garıbanları domınıke cagırayım dese keske, reytıngı arttırıyorum yıllardır ızlerım masterchef, o ses TürkiyeAcunda bizi görecek mi
AynenŞu garıbanları domınıke cagırayım dese keske, reytıngı arttırıyorum yıllardır ızlerım masterchef, o ses Türkiye
Benim herif beni Dominike göndermez. Kazene diyelim hediye oysa değiştirsin hediyeyiBelki ödül Dominik acun davet eder bizi
Acuna ne gerek var Kazen sponsor olsun, bizi domınıke yollasın
Kazen de lıste yapıyormuş bızı domınıke gondermek ıcınBenim herif beni Dominike göndermez. Kazene diyelim hediye oysa değiştirsin hediyeyi
Acun kımmıs bız sızı sever sayarızHeee bende Domik'e kimleri yollayalim diye liste yapıyorduk
Tekirdağ'a köfte yemeğe gönderecekmişBenim herif beni Dominike göndermez. Kazene diyelim hediye oysa değiştirsin hediyeyi
Kazenin kocaman evi, bahçesi var, Onlara gidelim. Köfteyi bize isabel yapsın, Kazen de künefe yapsın, sonra semaver yakarken biz seninle bahçeye dalalımTekirdağ'a köfte yemeğe gönderecekmiş
Bana uyarKazenin kocaman evi, bahçesi var, Onlara gidelim. Köfteyi bize isabel yapsın, Kazen de künefe yapsın, sonra semaver yakarken biz seninle bahçeye dalalım
Sergenın koftecısi sanayı ıcındeymıs, sadece kofte piyaz ayran verıyorum dıyorTekirdağ'a köfte yemeğe gönderecekmiş
Olsun değişiklik olurSergenın koftecısi sanayı ıcındeymıs, sadece kofte piyaz ayran verıyorum dıyor