Yani yaprak ekşi o yeterli olabilir. Ama kemik suyu ilginç olmuşYok koymadilar bol limon ve yaprağın kendisinden ekşi gelsin dediler
Eriğin kendisi vardı dilimli, sarmanin etrafında. Birde terbiye yapıp döktüler yanlaraErik eşkisi koydular mı
Bayağı bir yorum katmışŞefimiz yorum katmış nevoş
Nevos altına yoğurtlu bağlamalı biseyler yaptılar sos gibiYani yaprak ekşi o yeterli olabilir. Ama kemik suyu ilginç olmuş
Hangi ülkenin yemeğiymiş buEriğin kendisi vardı dilimli, sarmanin etrafında. Birde terbiye yapıp döktüler yanlara
Sadece sarma için değil ama. Alt tabanı, sosu, üst sosu vs1 saat sure vardı
Normalde yapılanla hiçbir alakası yoktu benceBayağı bir yorum katmış
İşte içine erik ekşisi koyarız. Un, su, tuz, yoğurt erik ekşisiNevos altına yoğurtlu bağlamalı biseyler yaptılar sos gibi
Hani biz yoğurt çorbası yaparız ya kestirmeden öyle ona ılık suyu koydular.
Ona bir tane soğan kavursan yeter biz üç kilo doğruyoruzSadece sarma için değil ama. Alt tabanı, sosu, üst sosu vs
Şef tabağı hep farklı oluyor zatenNormalde yapılanla hiçbir alakası yoktu bence
He siz terbiyesine de erik koyuyorsunuz ama ben onun terbiyesini bile bilmediğim için yeni gezegen keşfetmiş gibi herşeye baktımİşte içine erik ekşisi koyarız. Un, su, tuz, yoğurt erik ekşisi
Tövbe bismillah
Birde sarmanin en altına soğanı dilimleyip terlerip koydular. Üzerine üç kat yediserli sarma, etrafına erik dilimi, tabağa son dokunuş beyaz terbiye. Üzerine nane yağıHangi ülkenin yemeğiymiş bu
Ahhh canım yemeğin kokusunu bilseniz bayılırsınızHe siz terbiyesine de erik koyuyorsunuz ama ben onun terbiyesini bile bilmediğim için yeni gezegen keşfetmiş gibi herşeye baktım
Bence bu Malatya usulü değil kendi yorumlarıBirde sarmanin en altına soğanı dilimleyip terlerip koydular. Üzerine üç kat yediserli sarma, etrafına erik dilimi, tabağa son dokunuş beyaz terbiye. Üzerine nane yağı
Sefin imza tabağıBence bu Malatya usulü değil kendi yorumları
Benim orjinal tarifSefin imza tabağı
Kiraz yaprağı sarması yerini yadırgamıştırBirde sarmanin en altına soğanı dilimleyip terlerip koydular. Üzerine üç kat yediserli sarma, etrafına erik dilimi, tabağa son dokunuş beyaz terbiye. Üzerine nane yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?