- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
- 33
Tolga, Görkem, Metin, AyazKızlar sizin favorileriniz kim?
Biz her akşam blini üzerinde tarama ve havyar yemezsek uyuyamıyoruzDün akşam kanepe yapmışlar, daha önce herhangi birini yapmış olan var mı ?ben hiç birini bilmiyorum ya
Mehmet şef esnaf mutfakçısıyız falan dedi durdu, sonra diyor ki blini üzeri tarama.. zaten esnaf mutfaklarının vazgeçilmeziBiz her akşam blini üzerinde tarama ve havyar yemezsek uyuyamıyoruzşaka Bi yana çilekli tartolet biliyorum tek
Klasik yemekleri yorumlamaktan ve bazen tutan sinirinden gitmezse BüşraKızlar sizin favorileriniz kim?
Profesyonellesirse ve heyecanını yönetirse TayfunGunaydin kizlar gecen sene her aksam krtige gelirdim buraya unutuyorum bu sene
Favorilerim busra tolga ve metinburak tas ınız da gayet iyi basarili . Dun aksamki bolumun baslarinda gamzenin kirmizi takim kazandgnda o takimda benle tayfun vardik demesine gicik oldum potaya gitmesini jstiyordum iyi oldu . Basta seviyordum onu ama suan nöö
Tayfun da basarili bu arada
Görkem, lezzet üzerine çok çalışırsa olabilirMetin Görkem Kıvanç Büşra önlük giyecek bence. Tolga ve Burak Kaya da çok yetenekli beğeniyorum. Hatta Burak Kaya içlerinde en az deneyimi olan sanırım. Gerçekten yetenekli bence. Gamze de el lezzeti olan biri ama finale gidemez gibi. Kıvanç'ın lahmacunu hayal kırıklığı olsa da bence 4e gider bu kadroda
Adamın adı Burak taş kalacakProfesyonellesirse ve heyecanını yönetirse Tayfun
Başarılı, bilgili, tabaklamayi biliyor ama biraz daha kendini gösterirse Burak taş Kaya
Ayy bugün çok dırdır etti yaaAdamın adı Burak taş kalacak
Büşra ya da bi haller oldu, cok havaya girdiAyy bugün çok dırdır etti yaa
Şinitzeli verseydin tabi ki mis gibi de yapardıBüşra ya da bi haller oldu, cok havaya girdi
Burak kaya haklı bence, büsradan bugun gıcık kaptımŞinitzeli verseydin tabi ki mis gibi de yapardı
Kendi planlayamadı yaa tmm cıvık olur dedin yaptı adam hala yapamadın diyorBurak kaya haklı bence, büsradan bugun gıcık kaptım
Tavrı cok kustahca, pardon sen kimsin, Burak taşımıza laf yokKendi planlayamadı yaa tmm cıvık olur dedin yaptı adam hala yapamadın diyor
EdemezTavrı cok kustahca, pardon sen kimsin, Burak taşımıza laf yok
İlk zamanlar şefler bozuyordu bunu hep, pohpohlana pohpohlana bu hale geldiEdemezadam ne ürünler çıkardı be senden iyi takım oyunlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?