- 19 Mart 2021
- 682
- 1.058
- 63
- 33
Burcu gene iyi kızmış dedirtmez inşallahFatmanur kıskançlıktan delirdi.Offf Fatmanur'u sevemedim ama seçildi
İnşallah yaBurcu gene iyi kızmış dedirtmez inşallah
Aynen öyle çok itici. Twitterda da gördüm pek sevilmiyor, hani sınıfta aşırı hırslı, 85 alınca ağlayan ve başkalarının başarısını asla çekemeyen tipler olurdu ya aynı onlar gibiİnşallah yaBana çok hırslı, kıskanç ve bilmiş geldi
Çok iyi benzetmeAynen öyle çok itici. Twitterda da gördüm pek sevilmiyor, hani sınıfta aşırı hırslı, 85 alınca ağlayan ve başkalarının başarısını asla çekemeyen tipler olurdu ya aynı onlar gibi
Çok konusuyor ya, kımse sevmiyor bence onuFatmanur kıskançlıktan delirdi.Offf Fatmanur'u sevemedim ama seçildi
Bende Büşra'yı beğeniyorumÇok konusuyor ya, kımse sevmiyor bence onu
Favorim Büşra
Malzeme unutmus, toparlar mı bilememBende Büşra'yı beğeniyorum
Vural çıkacak mı acaba
O çirkin makyajı hayat enerjimi sömürüyor.Fatmanur kıskançlıktan delirdi.Offf Fatmanur'u sevemedim ama seçildi
Yeni bir Burcu mu geliyorO çirkin makyajı hayat enerjimi sömürüyor.
Burcu bile iyiydi bundan. Ben Antepli ablayı tutuyorum.Yeni bir Burcu mu geliyor
Tabi senin hemşerin sayılırBurcu bile iyiydi bundan. Ben Antepli ablayı tutuyorum.
Evet ya çok geleneksel kafada hala.Tabi senin hemşerin sayılırAma onun işi zor
Olsa bile devam edemezEvet ya çok geleneksel kafada hala.
Yine kanepede uyumuşum Sohrab, bu sefer tv'yi kapatip uyumusum, yine izleyemedim sonunuMalzeme unutmus, toparlar mı bilemem
Ben de hep uyuyakalıyorum ama Allah’tan 35 tane tekrarı var da hiç kaçırmıyorumYine kanepede uyumuşum Sohrab, bu sefer tv'yi kapatip uyumusum, yine izleyemedim sonunuyoutube'a gidiciim
İlac mı kullaniyor, hasta mı yoksa keş bakışları mı bilmiyorum, ay bi tuhaf, ama ürkütücü bakışlar...Burak her an birilerini doğrayacakmış gibi durmuyor mu? Tam psiko.
Mehmet Şef güzel azarladı, karşılık verdi iki yerde Fatmanur'a, hak etmisti ilk günden beriDanilo ne güzel laf sokmuş Fatmanur’a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?