- 31 Temmuz 2020
- 20.343
- 60.233
- 548
3 kişiyi saydılar en iyi 4 te Doğukan da olmalı yaaDoğukan yağmur gamze diyorum şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kişiyi saydılar en iyi 4 te Doğukan da olmalı yaaDoğukan yağmur gamze diyorum şimdilik
Bende karıştırıyordum sanırım takip ede ede alıştım mehmet şef bu sene daha mı gergin yoksa bana mı öyle geliyoBen isimleri karısıtıyorum daha
Ayy evet, dun islim kebabında azarladıgı cocuk da iyi benceBende karıştırıyordum sanırım takip ede ede alıştım mehmet şef bu sene daha mı gergin yoksa bana mı öyle geliyo
Bu tur olmadı belki ikinci tur olabilir3 kişiyi saydılar en iyi 4 te Doğukan da olmalı yaa
İnşallah izmirli ya o yüzden ☺Bu tur olmadı belki ikinci tur olabilir
Bir yarışmacı için de ''hiç bu kadar keyifli hayır dememiştim''demesi çok ilginçtiAyy evet, dun islim kebabında azarladıgı cocuk da iyi bence
Aslında ondan ıcın ayrılacak diyorlardı, zorla mı ikna etti acun naptı acaba.. Mehmet sefı cok severım, ama bu sene asabi.. Somer de bu sene şirinBir yarışmacı için de ''hiç bu kadar keyifli hayır dememiştim''demesi çok ilginçti
Bazen mehmet şef kendini paralarken somer şef hiiiç takmıyo dün mesela mehmet şef yine sinirliydi ama somer şef kanguru olayını anlatıyoAslında ondan ıcın ayrılacak diyorlardı, zorla mı ikna etti acun naptı acaba.. Mehmet sefı cok severım, ama bu sene asabi.. Somer de bu sene şirin
Adamın değişik bi karizması var ya sakin ve çok bilgili duruyorilk gördüğüm andan beri favorim Metin
Uyuz olduğum Atike ve şu güya Gupseye benzeyen kız
Kesinlikle, gözünden belliAdamın değişik bi karizması var ya sakin ve çok bilgili duruyor
Mustafa diyorumBugün kim kadroya katılır diyorsunuz
Benim de Mesut geçiyor içimdenMustafa diyorum
Şefler kıskandı resmen dunku büsranın tabagını.. Dün bişey dememişlerdi, bugun ıste dunun krıtıgını yaparken kimden esınlendın falan diye sordular, herhalde cekımden sonra araştırdılar şunun bunun tabagına benziyor diye.. Kız da cok sakın bı sekılde kimseden esınlenmedım, kendım yorumladım dedı... Busra guler sabancıya yemek yapıyormus..Dünkü Büşra'nın tabağını görmedim, meraktayım.
Hmm videoyu bi bulayim. Meraktayım.Şefler kıskandı resmen dunku büsranın tabagını.. Dün bişey dememişlerdi, bugun ıste dunun krıtıgını yaparken kimden esınlendın falan diye sordular, herhalde cekımden sonra araştırdılar şunun bunun tabagına benziyor diye.. Kız da cok sakın bı sekılde kimseden esınlenmedım, kendım yorumladım dedı... Busra guler sabancıya yemek yapıyormus..
Fatmanur kıskançlıktan delirdi. Offf Fatmanur'u sevemedim ama seçildiŞefler kıskandı resmen dunku büsranın tabagını.. Dün bişey dememişlerdi, bugun ıste dunun krıtıgını yaparken kimden esınlendın falan diye sordular, herhalde cekımden sonra araştırdılar şunun bunun tabagına benziyor diye.. Kız da cok sakın bı sekılde kimseden esınlenmedım, kendım yorumladım dedı... Busra guler sabancıya yemek yapıyormus..