• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Aslında ondan ıcın ayrılacak diyorlardı, zorla mı ikna etti acun naptı acaba.. Mehmet sefı cok severım, ama bu sene asabi.. Somer de bu sene şirin 😂
Bazen mehmet şef kendini paralarken somer şef hiiiç takmıyo dün mesela mehmet şef yine sinirliydi ama somer şef kanguru olayını anlatıyo😁

Dünkü Büşra'nın tabağını görmedim, meraktayım.
Şefler kıskandı resmen dunku büsranın tabagını.. Dün bişey dememişlerdi, bugun ıste dunun krıtıgını yaparken kimden esınlendın falan diye sordular, herhalde cekımden sonra araştırdılar şunun bunun tabagına benziyor diye.. Kız da cok sakın bı sekılde kimseden esınlenmedım, kendım yorumladım dedı... Busra guler sabancıya yemek yapıyormus..

Şefler kıskandı resmen dunku büsranın tabagını.. Dün bişey dememişlerdi, bugun ıste dunun krıtıgını yaparken kimden esınlendın falan diye sordular, herhalde cekımden sonra araştırdılar şunun bunun tabagına benziyor diye.. Kız da cok sakın bı sekılde kimseden esınlenmedım, kendım yorumladım dedı... Busra guler sabancıya yemek yapıyormus..
Hmm videoyu bi bulayim. Meraktayım.

Fatmanur kıskançlıktan delirdi. 😁Offf Fatmanur'u sevemedim ama seçildi🤦

Back