Çoğu kişi klavyenin başına geçince aklına geleni yazıyorGeçen sene uğur gitmişti ama çok ciddi küfürler etmiş acun icin yillar önce. Onlar ortaya cıktı.
Telefon yasak ama hamzada yazisiyo çok enteresan
Belki elenen odurGeçen sene uğur gitmişti ama çok ciddi küfürler etmiş acun icin yillar önce. Onlar ortaya cıktı.
Telefon yasak ama hamzada yazisiyo çok enteresan
Geçen hafta Görkem dedi iç sesim bildi. Bu hafta da Hamza diyor, yine çıkarsa falcılık işine mi girsemBelki elenen odur
O kadarını bilmiyorum kiÇoğu kişi klavyenin başına geçince aklına geleni yazıyor
Gizlice mi sokmuş Hamza
Ayy ınş nevoşBelki elenen odur
Önce benim falıma bakarsınGeçen hafta Görkem dedi iç sesim bildi. Bu hafta da Hamza diyor, yine çıkarsa falcılık işine mi girsem
Hadi İnşaallahAyy ınş nevoş
Beleşe bakmam tarhana gönderirsen bakarımÖnce benim falıma bakarsın
Çıkarsa neden olmasınBeleşe bakmam tarhana gönderirsen bakarım
Mayonez olmasa diyette misin diyeceğimNevoş coleslaw salatası istiyom
Yok değilim ama bu salatayı hiç yemedim, aşırı merak ediyorumMayonez olmasa diyette misin diyeceğim
Sende mi falıma bakacaksınYok değilim ama bu salatayı hiç yemedim, aşırı merak ediyorumkeşke bana yapsan
Niye ben yapıyorumYok ben sadece yiyeceğim
Senin elinden yemek istedimNiye ben yapıyorum
Tamam yapayımSenin elinden yemek istedimmarifetisin ya
Nasıl yav, hepsi her gün story atıyor. Daha bugün mangal yaptılar atmışlarÇoğu kişi klavyenin başına geçince aklına geleni yazıyor
Gizlice mi sokmuş Hamza
Aaaaa, ilk yarışmanın başladığı gün telefonlarda yok çok garip diyorlardıNasıl yav, hepsi her gün story atıyor. Daha bugün mangal yaptılar atmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?