Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüntü çok güzel ama rengi çok koyuydu, acılaştırmıştır belki tarçınAzize mi geliyor yoksa
Oda garip biriOrtalığı karıştırmasınGörüntü çok güzel ama rengi çok koyuydu, acılaştırmıştır belki tarçın
En başta ben de çok beğendim Onunkini ama tadını bilemiyoruz tabii. Yarışmaya yakışır Azize...
Azize içli köfteyi ciğerle yapandı, konusmustuk bunu onceden hatırladınız mıOda garip biriOrtalığı karıştırmasın
EvetAzize içli köfteyi ciğerle yapandı, konusmustuk bunu onceden hatırladınız mı
Biraz dan dan bi kadınEvet
Aslında güzel şeyler yapıyor.Ama tarzı ,tavrı garip geliyor
Aynen öyleBiraz dan dan bi kadın
Rabia da çok efendi, burcu onu çiğ çiğ yerAynen öyle
Keşke Rabia gelse
Oda doğruRabia da çok efendi, burcu onu çiğ çiğ yer
Daha çocuk ablası 21 yaşındaOda garip biriOrtalığı karıştırmasın
Yavaş atlı tekmeli bir atasözü var bilin mi? Karadenizlilere benzettim baktım Googleye Rizeli imiş. Burcunda Çin havası sezdim, baktım küçükken Filipinli ve Çinli aile yanında büyümüş.Rabia da çok efendi, burcu onu çiğ çiğ yer
Benim içimdeki ses te Hamza gider diyorİçimden bir ses Fatma gidecek diyor ama bakalım
Burcu diyarbakırlı, ama uzun yıllar onlarla yasamıs, hatta bi ara yazı gormustum Ajda pekkanla yasamıs, onun yemeklerini yapmıs dıyeDaha çocuk ablası 21 yaşında
Yavaş atlı temeli bir atasözü var bilin mi? Karadenizlilere benzettim baktım Googleye Rizeli imiş. Burcunda Çin havası sezdim, baktım küçükken Filipinli ve Çinli aile yanında büyümüş.
Benim içimdeki ses te Hamza gider diyor
Yok ya onda bişey yok pek, fan hesaplarından bırıyle yazısmıs kızdan anlık foto ıstemıs, yok işte elini boyle yap cek falan diye.. Kız da ben size aşık deilim sadece sizi tutuyorum yarısmada demişHamza'nın ifşa ekranlarından bahsediliyor.
Geçen sene apar topar bir yarışmacıyı acuna sövmüş diye diskalifiye ettiler ya bu olayda tepki aldılar diye Hamza'yı eleyecekler bu sene sanki bu ifşa olayından dolayı.
Evet yarışmada da söyledi ajda pekkan ile yaşadığınıBurcu diyarbakırlı, ama uzun yıllar onlarla yasamıs, hatta bi ara yazı gormustum Ajda pekkanla yasamıs, onun yemeklerini yapmıs dıye
Tunahan için de aynı söylentiler var. Bana saçma gelmişti geçen dönem yaşananlar. Madem öyle baştan araştırın da öyle alın yarışmaya, milyonlar önünde utandırmayın geçmişte yaptıklarından dolayıHamza'nın ifşa ekranlarından bahsediliyor.
Geçen sene apar topar bir yarışmacıyı acuna sövmüş diye diskalifiye ettiler ya bu olayda tepki aldılar diye Hamza'yı eleyecekler bu sene sanki bu ifşa olayından dolayı.
Geçen sene uğur gitmişti ama çok ciddi küfürler etmiş acun icin yillar önce. Onlar ortaya cıktı.Tunahan için de aynı söylentiler var. Bana saçma gelmişti. Madem öyle baştan araştırın da öyle alın yarışmaya, milyonlar önünde utandırmayın geçmişte yaptıklarından dolayı