• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Görüntü çok güzel ama rengi çok koyuydu, acılaştırmıştır belki tarçın🤔
En başta ben de çok beğendim Onunkini ama tadını bilemiyoruz tabii. Yarışmaya yakışır Azize...
Oda garip biri😁Ortalığı karıştırmasın😁

Oda garip biri😁Ortalığı karıştırmasın😁
Daha çocuk ablası 21 yaşında :KK45:
Rabia da çok efendi, burcu onu çiğ çiğ yer 🙂
Yavaş atlı tekmeli bir atasözü var bilin mi? :KK53: Karadenizlilere benzettim baktım Googleye Rizeli imiş. Burcunda Çin havası sezdim, baktım küçükken Filipinli ve Çinli aile yanında büyümüş. :confused:
İçimden bir ses Fatma gidecek diyor ama bakalım 🤔
Benim içimdeki ses te Hamza gider diyor🤔

Son düzenleme:
Daha çocuk ablası 21 yaşında :KK45:

Yavaş atlı temeli bir atasözü var bilin mi? :KK53: Karadenizlilere benzettim baktım Googleye Rizeli imiş. Burcunda Çin havası sezdim, baktım küçükken Filipinli ve Çinli aile yanında büyümüş. :confused:

Benim içimdeki ses te Hamza gider diyor🤔
Burcu diyarbakırlı, ama uzun yıllar onlarla yasamıs, hatta bi ara yazı gormustum Ajda pekkanla yasamıs, onun yemeklerini yapmıs dıye

Hamza'nın ifşa ekranlarından bahsediliyor.
Geçen sene apar topar bir yarışmacıyı acuna sövmüş diye diskalifiye ettiler ya bu olayda tepki aldılar diye Hamza'yı eleyecekler bu sene sanki bu ifşa olayından dolayı.
Yok ya onda bişey yok pek, fan hesaplarından bırıyle yazısmıs kızdan anlık foto ıstemıs, yok işte elini ✌️boyle yap cek falan diye.. Kız da ben size aşık deilim sadece sizi tutuyorum yarısmada demiş 😅

Hamza'nın ifşa ekranlarından bahsediliyor.
Geçen sene apar topar bir yarışmacıyı acuna sövmüş diye diskalifiye ettiler ya bu olayda tepki aldılar diye Hamza'yı eleyecekler bu sene sanki bu ifşa olayından dolayı.
Tunahan için de aynı söylentiler var. 🤔Bana saçma gelmişti geçen dönem yaşananlar. Madem öyle baştan araştırın da öyle alın yarışmaya, milyonlar önünde utandırmayın geçmişte yaptıklarından dolayı🤦‍♀️

Tunahan için de aynı söylentiler var. 🤔Bana saçma gelmişti. Madem öyle baştan araştırın da öyle alın yarışmaya, milyonlar önünde utandırmayın geçmişte yaptıklarından dolayı🤦‍♀️
Geçen sene uğur gitmişti ama çok ciddi küfürler etmiş acun icin yillar önce. Onlar ortaya cıktı.

Telefon yasak ama hamzada yazisiyo çok enteresan 🤷‍♀️

Back