Gecti cnm o verilenler aciklandi ama 2 ismi de bilenlere mi verildiBen hatırlamıyorum Ama bu ikisine oy vermiş olabilirim. Sabah kırmızı uyanabilirim şaşırmayın
Eren son doneme kadar cok sukse yapmamisti aslnda bi son zamanlarda deger verdiler cok ben anlamadim ama hak etmiyor diyemem asla cok yetenekli fakat hasan da cok hak eden bir isimdi ikiside hatta cogu cok iyi seyler yapacaktir eminim uzulecek bisey yokta hasan in uzgun durusuna uzuldumYa ben arada izledim sanki Hasan ve Tahsin daha iyi değil miydi? Onların tabakları daha güzel oluyordu, finali izlemedim tabi.
Oda Instagram takipçisinden kazanır artık cay genç kızların sevgilisi olduEren son doneme kadar cok sukse yapmamisti aslnda bi son zamanlarda deger verdiler cok ben anlamadim ama hak etmiyor diyemem asla cok yetenekli fakat hasan da cok hak eden bir isimdi ikiside hatta cogu cok iyi seyler yapacaktir eminim uzulecek bisey yokta hasan in uzgun durusuna uzuldum
Hele ben sana nasil giciklaniyorm fark ettin zaarBende son 10 dk geldim nasıl sahiplik ediyorum görüyor musunşu an kendime gıcık oldum
Yok be instagram ne ki acar o da kendine bikac tane yer gecen senenin 2.barbaros cok guzel seyler yapti .Oda Instagram takipçisinden kazanır artık cay genç kızların sevgilisi oldu
Normalde hiç topiklerde gezmem dedim şu anı paylaşayım durHele ben sana nasil giciklaniyorm fark ettin zaar
Hayirli olsn gordum 2 ismi de mi bilmistin aydinlat biziKazananlardan biri de benim
Gelmis bide aylardir burda gibiNormalde hiç topiklerde gezmem dedim şu anı paylaşayım durahahhaha damdan düşer gibi
Çabuk uyum sağlarımGelmis bide aylardir burda gibi
136O kadar izle nefesini tut ama puanları görmekaç puanla galip oldu?
Ben de aahashhhs aylardır izlemiyorum bugün Eren için izledim ahsjdjd Eren dualarımız ile kazandı sjdkdNormalde hiç topiklerde gezmem dedim şu anı paylaşayım durahahhaha damdan düşer gibi
Pro olmadan yorum yapıp finalistleri bilen ilk 3 kişi diye yazmış kazen bu yüzden pro üyelik hakkı verilmiştir demişHayirli olsn gordum 2 ismi de mi bilmistin aydinlat bizi
Bende sürekli izlemedim ama baştan beri Eren’in iyi bir altyapısı olduğunu biliyorum. Teknik bilgisi çok. Anadolu mutfağını çok ön planda tutuyor. Takım oyunlarında hep ilk 3’te alıyorlardı. Tahsin iyi tatlı yapıyor diye biliyorum.Ya ben arada izledim sanki Hasan ve Tahsin daha iyi değil miydi? Onların tabakları daha güzel oluyordu, finali izlemedim tabi.
Aşcılar genel olarak hijyenik olmuyor. Ben otelde çalışıyorum. Geçenlerde aşçıbaşımızı salata yaparken gördüm. Mesela biz yeşilliği tek tek ayıklar, sudan geçiririz değil mi? Bizim aşçıbaşı rokayı demet olarak suya tuttu, doğradı.Tüh.. Hasan kazanamadı üzüldüm. En hijyenik çalışan yarışmaciydı.
sedef10
UcanSupurge
@Nurellay
pro olmadan yorum yapıp finalistleri bilen 3 üyeye pro üyelik hediye edilmiştir.
fikir için de çok teşekkür ederiz.
Eneeee pro olmuşum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?