- 30 Ocak 2017
- 13.278
- 196.949
- 598
Biz de araba istiyoruz büyük emek harcadıkVar diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de araba istiyoruz büyük emek harcadıkVar diye biliyorum
O derece o zaman iyi ki araba verdiler. Birde araba almak için para gerekecekti .Kiz para verseler yine araba alacak kadar vermezlerdi. O arabayı satsa 2 orta hali araba alır be..
O kadar izle nefesini tut ama puanları görme kaç puanla galip oldu?11 puan farkla kazanması da ayrı bir alkısı hak ediyor
Topige ilk kritik yapisi gelmis emek diyor la biz burda ne geceler tukettikBiz de araba istiyoruz büyük emek harcadık
Evet ya soyle elenenler filan inseydi asagiya bi ne bilim bi atraksiyonlar filan olaydi smdi ne izlicez her aksam survivor sevmemÜstümde bi yük kalktı yeminle rahat rahat uyuyabilirim ama erken bitirdiler yaa sabaha kadar devam etseydi sevinçleri izlerdim ben
Vay beybimsu hoş gelmissinİYİ GÜNLEEEEER
Topige ilk kritik yapisi gelmis emek diyor la biz burda ne geceler tukettik
Kazen de bize vermedi proluk vermis 3 kisiye bu 3 kisi 2 isimi de bilmis valla merak ettim hasan ile emreyeydi benim oyumda
Ben erene tek oy kullandımTopige ilk kritik yapisi gelmis emek diyor la biz burda ne geceler tukettik
Kazen de bize vermedi proluk vermis 3 kisiye bu 3 kisi 2 isimi de bilmis valla merak ettim hasan ile emreyeydi benim oyumda
Ben hep burdaydım asıl sen hoş geldinVay beybimsu hoş gelmissin
Ben erene tek oy kullandım
Neymiş marka model?Kiz para verseler yine araba alacak kadar vermezlerdi. O arabayı satsa 2 orta hali araba alır be..
La ben bu mesaja oha emojisi koymamışım hangi ara girmiş orayaHasan için de üzüldüğüm için haketse de toprağım Eren adına sevinemedim
Hoş buldum e nerdeydin biz finale girdik sen yoktunBen hep burdaydım asıl sen hoş geldin
Evrenin bir mesajı olabilir deynepLa ben bu mesaja oha emojisi koymamışım hangi ara girmiş oraya
Ben son 6 aydan bahsediyorum çokkoHoş buldum e neredeydin biz finale girdik sen yoktun
Neymiş marka model?
İzleyemedim ben.
Bende son 10 dk geldim nasıl sahiplik ediyorum görüyor musun şu an kendime gıcık oldumBen son 6 aydan bahsediyorum çokko
Ya ben arada izledim sanki Hasan ve Tahsin daha iyi değil miydi? Onların tabakları daha güzel oluyordu, finali izlemedim tabi.Çok şükür hak eden kazandı
Şampiyon Eren