Kiz sen nerdesin mademm izliyordun en bastan beri katilsaydin ya bize gulerdikk birlitkeO kadar değişik şeyler yapıyorlar ki. Tatli yaptım diyorlar mesela ama tabak çok acayip. Yiyen bayılıyor çok merak ediyorum tatlarını. Bir de Mehmet şef olmasa Soner şef tabakları sünnetleyecek güya tadım yapıyorbir dur
Paralar trink trink atiyor suan hele bi durAdile sultan kasrini anlatıyor şimdi hepimiz de bunu bekliyorduk zaten
Kız bacım şimdi açtım bendeKiz sen nerdesin mademm izliyordun en bastan beri katilsaydin ya bize gulerdikk birlitke
O ben6 aydır burada bölüm kritiği yapanlar nerdesiniz
Yok masterchefi en bastan izliyorduysan bu aksama kdr nerdeydn buralarda yoktun diyorumKız bacım şimdi açtım bende
Nefes bile almadan izliyorlar zeroo6 aydır burada bölüm kritiği yapanlar nerdesiniz
Tunahan iş bulamamış, işsizim dedi. Mehmet şef gel benimle çalış madem dedi, bakarız diyor yaYarismanin odulu ne kizlar para mi araba mi ne bilim bu tarz bisey var mi tamam hepsi iyi isler bulacak o ayri da
İşte Masterchef i şimdi açtımmYok masterchefi en bastan izliyorduysan bu aksama kdr nerdeydn buralarda yoktun diyorum
Ne biliyim genele vakifmis gbi yazdin daİşte Masterchef i şimdi açtımm
Bu fırsat kaçar mı beTunahan iş bulamamış, işsizim dedi. Mehmet şef gel benimle çalış madem dedi, bakarız diyor ya
Tamam buraya da yazsınlarNefes bile almadan izliyorlar zeroo
Arada izliyorum ya ama bu finali yeni açtım. Bu saate kadar bekleyemezdimNe biliyim genele vakifmis gbi yazdin da
Mehmet şefe üzüldüm . Adam resmen iş teklifi yaptı ciddiye bile alınmadıTunahan iş bulamamış, işsizim dedi. Mehmet şef gel benimle çalış madem dedi, bakarız diyor ya
Yolu uzak diyor, Mehmet Şef iş teklifi yapmış yolu bahane ediyor, özel şoför istiyor herhaldeTunahan iş bulamamış, işsizim dedi. Mehmet şef gel benimle çalış madem dedi, bakarız diyor ya
Evi ise yakin tutar ya dert ettiği şeye bakYolu uzak diyor, Mehmet Şef iş teklifi yapmış yolu bahane ediyor, özel şoför istiyor herhalde
Yapmasaymis o da karsidakinin ciddiyeti bu kadar iste tanimamis mi halaMehmet şefe üzüldüm . Adam resmen iş teklifi yaptı ciddiye bile alınmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?