- 5 Eylül 2021
- 331
- 490
- 18
Bana da basindan beri sinsi geliyor niye bilmiyorumEren kazansın Hasan çok sinsi pis pis sırıtması sinir ediyor
18 yaşında evlenmiş emre 5 6 yıl evli kalmış. Şey diyodu küçük yaşta evlendim o zaman ve bu zaman bir olmuyor insanın kafasi değişiyor vs anlasamıyor o yüzden ayrıldım dedi herşeyi erken yaşamış ondan da olabilir maşallah valla çok sevdim ben emreyi baştan beri, gönlümün şampiyonu.Agzi acilasiya evladindan bahsediyor her hareketine sozune onun icin dikkat ediyor. Bu yasta bu olgunlukta onun kat kat fazla yasinda olanlarda bu dusunce yok . Helal olsun gercekten ...
AyneeeeenBana da basindan beri sinsi geliyor niye bilmiyorum
Benim ki etin anasını ağlatıyor ağzında eriyecekmiş ne tadı kaldı o etinBenimki eti çok sever ama hayatta yemez öyle eti
Zaten pişmiş olup yeselerdi şaşırırdım et çiğ üstündeki yumurta çiğAy geçen çiğ yumurtalı şeyi görmedi mi , ben kanal değiştirdim nasıl yediler onu ya
Ay sefler yine cok şıksin dediklerinde o dugun topuzlu hali geldi aklima
Yetenekliydi bence dilaradan sonra elenmeliydi diye dusunuyorum ama agzidan cikanlarin esiri oldu .
Zaten pişmiş olup yeselerdi şaşırırdım et çiğ üstündeki yumurta çiğ
İzlerken çiğ kıyma yemiş hissi almıştım pek sevmiyorum yaaçok aşırı lezzetli bişey o ama :)
ben yurtdışında çok yedim, yalnız eti gerçekten çok sevmek lazım.
Kesinlikle benimde gonlumun sampiyonudur18 yaşında evlenmiş emre 5 6 yıl evli kalmış. Şey diyodu küçük yaşta evlendim o zaman ve bu zaman bir olmuyor insanın kafasi değişiyor vs anlasamıyor o yüzden ayrıldım dedi herşeyi erken yaşamış ondan da olabilir maşallah valla çok sevdim ben emreyi baştan beri, gönlümün şampiyonu.
İzlerken çiğ kıyma yemiş hissi almıştım pek sevmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?