Amin inşaallahİnşaallah güzel haberlerle gelir Allah'a emanet olsunlar
HoşgeldinAy ben de varım topraaamErenle hemşoyuz Koca Tohatlılar olarak mutlu oluruz bugün inş :)
Gel bize tatlı yapBurası rahattı beya
Banane banane ben de hediye isterem
Ona burcu bile bulaşmaya çalıştı ama eren tınlamadı bile
Beeen oyumun biri hasan di hasani isterim ama eren sampiyon olacak benceHasan diyen yok mu be herkes Eren diyor
Elinde bomba tarif var yapmıyorGel bize tatlı yap
Korkuyor demek kiElinde bomba tarif var yapmıyor
Beceremez belki malzeme ziyan olurKorkuyor demek ki
Hasan yakışıklı iyi birisi tamam ama onda da bazen ego yükselişte oluyordu geçen kaz etini pişirirken eren hasan'ı ''etlerinizi 10 dakikada bi bakın takip edin'' diye uyarırken hasan da ''bakmazsak nolur'' demişti eren de ''nevşehir'e giderken el sallarım''demişti ben çok şaşırmıştımhasan zaten en başta baya baya kulisciydi ya
burcunun egemenliğindeydi sonra değişti
ben samimi bulmuyorum onu
Hasan yakışıklı iyi birisi tamam ama onda da bazen ego yükselişte oluyordu geçen kaz etini pişirirken eren hasan'ı ''etlerinizi 10 dakikada bi bakın takip edin'' diye uyarırken hasan da ''bakmazsak nolur'' demişti eren de ''nevşehir'e giderken el sallarım''demişti ben çok şaşırmıştım
Onun gibi bir şeyİzmir bombası mı
Youtube kanalnda bahsetmsti biliyordum gelecegni benmde kanayan yaram kiymetlim karakter sahibi adamKanayan yaram emre ahzjxn instada gördüm
Doğru söyleyebilir de ben de iş yaparken akıl veren olunca sinir olurumHasan yakışıklı iyi birisi tamam ama onda da bazen ego yükselişte oluyordu geçen kaz etini pişirirken eren hasan'ı ''etlerinizi 10 dakikada bi bakın takip edin'' diye uyarırken hasan da ''bakmazsak nolur'' demişti eren de ''nevşehir'e giderken el sallarım''demişti ben çok şaşırmıştım
Aslında stres altında iken unutkanlık çok olur eren de onun iyiliği için uyardıDoğru söyleyebilir de ben de iş yaparken akıl veren olunca sinir olurumÜstelik stres halindeyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?