Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse diye biriKimdi o burcuyu ozleyen izlesin konusüyürr
Izledim ama dinlemedim size yaziyordumburcunun gene kendine pay çıkarması...
Sıra ona geliyor gibiEmreyi konuşturmayacaklar galiba hiç çekmediler bilee
Yanlış anlamadıysam ablam dediOrdaki kiz hasanin ablasi mi
Konuştu yiğidim. Çocuğunu 1 yıl görmemiş yarışmadan önce, çok üzüldüm herkes Emre gibi baba olsa dünya kurtulurEmreyi konuşturmayacaklar galiba hiç çekmediler bilee
Evet yaa, aşırı kalabalık minimal seviyor şefler, bunu bilmiyor mu yaHasan imza tabağıyla alıcak diye düşünüyorum ama araadaki fark gercekten fazla erenin vasat olması lazim ki tabaği oluşmaya başladı bi numara yok erenin tabaginda :/
Izledim ama dinlemedim size yaziyordum
Hasan imza tabağıyla alıcak diye düşünüyorum ama araadaki fark gercekten fazla erenin vasat olması lazim ki tabaği oluşmaya başladı bi numara yok erenin tabaginda :/
Agzi acilasiya evladindan bahsediyor her hareketine sozune onun icin dikkat ediyor. Bu yasta bu olgunlukta onun kat kat fazla yasinda olanlarda bu dusunce yok . Helal olsun gercekten ...Konuştu yiğidim. Çocuğunu 1 yıl görmemiş yarışmadan önce, çok üzüldüm herkes Emre gibi baba olsa dünya kurtulur
Ay sefler yine cok şıksin dediklerinde o dugun topuzlu hali geldi aklimaay millet fotolarına "sen çıkınca sesi kısıyorduk" yazmış hala diyor ki dışarıda sevildim
dskfşlgkşfd
şizofren bence
Eren porsiyonu minik yapaydı alırdı bence. O bir kişilik tabak olamazErenin tabagi asiri kalabalik ya acaba hasan icin umut var mi ne diyorsinuz
Birde okadar ski takipciydim guyya da bu yarismanin odulu ne