Listede olmasa hatırlatır mıListede seni göremiyorum
Sen kime verdin oyunuİsteyenin bir yüzü kara demişler
Kazen'in koyduğu listede göremedim toprağamı o yüzden sordum neyse ona da gitsin chef bıçak çantasıListede olmasa hatırlatır mıAma iyi yapmış
Hediye dağıtıyorlar dediler geldik.Aaa bende varım
TabikiEk bir şeylerde olsun mu
Kendimize yer arıyoruz
Bende Hasan'ıHediye dağıtıyorlar dediler geldik.
26.yım ben de.
Üstelik Ereni seçmişim.
Liste yapalımT
Tabikiönlük hmmm bir de karaca tencere seti
Ne olduğu belli olsa o da yetecekEk bir şeylerde olsun mu
Benden yana helal olsun:) pro olmayan arkadaşlar olabilirse onlar adına çok sevinirimKızlar açık konuşmak gerekirse pirge önce mavi boncuk dağıttı sonra yan yattı, çamura battı. Pirge adına ben sizden af dilerim. Demek ki burada kazananlara hediye dağıtacak çap ne bende ne de kendilerinde yokmuş. Mutlaka bizimle çalışma yapacaklarmış ama yoğunlarmış zartmış zurtmuş...
Hatta bana kibarca dediler ki siz fileto bıçağını alın bizden beklemeyin çalışma zamanı başka türlü telafi ederiz.
Ben ne yaptım gittim kendime zwilling fileto bıçağı aldım.
Bazananları da tebrik etmek kaldı : )
Hayır ben telafi edeyim dedim de 60 kişi kazandı ve bunun 40 tanesi pro değil, pro yapsak pro olanlara haksızlık olacak.
Bu sebeple gelin helalleşelim
: )
Pirge'ye toplu trip atabiliyor muyuz ?Kızlar açık konuşmak gerekirse pirge önce mavi boncuk dağıttı sonra yan yattı, çamura battı. Pirge adına ben sizden af dilerim. Demek ki burada kazananlara hediye dağıtacak çap ne bende ne de kendilerinde yokmuş. Mutlaka bizimle çalışma yapacaklarmış ama yoğunlarmış zartmış zurtmuş...
Hatta bana kibarca dediler ki siz fileto bıçağını alın bizden beklemeyin çalışma zamanı başka türlü telafi ederiz.
Hayır ben telafi edeyim dedim de 60 kişi kazandı ve bunun 40 tanesi pro değil, pro yapsak pro olanlara haksızlık olacak.
Canın sağolsun abiKızlar açık konuşmak gerekirse pirge önce mavi boncuk dağıttı sonra yan yattı, çamura battı. Pirge adına ben sizden af dilerim. Demek ki burada kazananlara hediye dağıtacak çap ne bende ne de kendilerinde yokmuş. Mutlaka bizimle çalışma yapacaklarmış ama yoğunlarmış zartmış zurtmuş...
Beklenen hareketlerPirge'ye toplu trip atabiliyor muyuz ?
Pro olmayan arkadaşlar pro olsun projesini destekliyorum
Biz yandık onlar yanmasındı
Peki şöyle bir önerim olsaKızlar açık konuşmak gerekirse pirge önce mavi boncuk dağıttı sonra yan yattı, çamura battı. Pirge adına ben sizden af dilerim. Demek ki burada kazananlara hediye dağıtacak çap ne bende ne de kendilerinde yokmuş. Mutlaka bizimle çalışma yapacaklarmış ama yoğunlarmış zartmış zurtmuş...
Ve o kesin ben değilimdirPeki şöyle bir önerim olsaEn azından konuya en çok mesaj yazan ve 2 finaliste oy vermiş olan 3 kişiye pro üyelik verseniz.
Hiç bakmadım sadece öneriVe o kesin ben değilimdir
MantıklıPeki şöyle bir önerim olsaEn azından konuya en çok mesaj yazan ve 2 finaliste oy vermiş olan 3 kişiye pro üyelik verseniz.
Bizde o arkadaşlar adına mutlu olur.Pirgeyi kınarızMantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?