- 22 Temmuz 2017
- 44.550
- 132.124
- 598
Pirge’nin etiketini kaldırsaydınız bariBizde o arkadaşlar adına mutlu olur.Pirgeyi kınarız
Sanırım konu bile açılmıştı Pirge adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pirge’nin etiketini kaldırsaydınız bariBizde o arkadaşlar adına mutlu olur.Pirgeyi kınarız
AynenPirge’nin etiketini kaldırsaydınız bari
Sanırım konu bile açılmıştı Pirge adına
HayallerhayatlarKızlar açık konuşmak gerekirse pirge önce mavi boncuk dağıttı sonra yan yattı, çamura battı. Pirge adına ben sizden af dilerim. Demek ki burada kazananlara hediye dağıtacak çap ne bende ne de kendilerinde yokmuş. Mutlaka bizimle çalışma yapacaklarmış ama yoğunlarmış zartmış zurtmuş...
Hatta bana kibarca dediler ki siz fileto bıçağını alın bizden beklemeyin çalışma zamanı başka türlü telafi ederiz.
Ben ne yaptım gittim kendime zwilling fileto bıçağı aldım.
Bize de Kazananları da tebrik etmek kaldı : )
Hayır ben telafi edeyim dedim de 60 kişi kazandı ve bunun 40 tanesi pro değil, pro yapsak pro olanlara haksızlık olacak.
Bu sebeple gelin helalleşelim
: )
Adamlar resmen popüler bir siteyi reklam amaçlı kullandılar bir neviAynen
Bari bize sponsor olsaydı
Kadınlarla baş etmek kolay mıKazen emmim baktı ki isteğimiz bitmiyor susturdu bizi, konuyu kilitledi
Ben anlayamadım ne zaman başladığını, yeni bölüm olduğuna inanamadım. Erkenciler. Bu gece bitmek bilmeyecek anlaşılanErken başladı sanki
Bahanen hazırKocacım ıhlamurlu dondurma aşeriyorum.Hadi bir koşu kap gel diyeceksinTatlılar çok güzel görünüyordu ya
Şimdi hiç tadını bilmediğim ıhlamurlu dondurmayı canım çekti
Hayatta almaz burnum tıkalı zaten şu an zor nefes alıyorumBahanen hazırKocacım ıhlamurlu dondurma aşeriyorum.Hadi bir koşu kap gel diyeceksin
O zaman ıhlamur çayı içmek farz olmuşHayatta almaz burnum tıkalı zaten şu an zor nefes alıyorum
Bende nitrojen kullanıyorlardı ondan anladım çok erken başladıBen anlayamadım ne zaman başladığını, yeni bölüm olduğuna inanamadım. Erkenciler. Bu gece bitmek bilmeyecek anlaşılan
Teşekkür ederim nevoşO zaman ıhlamur çayı içmek farz olmuş
Çok geçmiş olsun
Aman dikkat etTeşekkür ederim nevoş
Çok tuhaf ama hasta da değilim ya sinüzitim var havalar birden soğuyunca sinüslerm dondu galiba