Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Yemegin buyuk bir parçasını agzina doldurup seflerin kızdığı safanur degil miydi?

Yemegin buyuk bir parçasını agzina doldurup seflerin kızdığı safanur degil miydi?
yok değildi, sefanur da yaptı mı bilmiyorum ama dilara şeflerin puanlaması bitmeden ağzına soktu, hatta şefler tekrar tadım yapıcaktı yapamadı.
sergendi sanırım yapma dedi ama dinlemedi, koca bir parçayı ağzına tek seferde attı. hatta somer şef söyledi. yine görmektekten çok sıkıldığımız bir görüntü diye.

Onu hatırlıyorum, ama dalginlikla yapti diye hatirliyorum. safanur da biskuvi gibi bir sey atti agzina. Sure bittikten hemen sonra. Tabaga Kirinti dökülse yemezdik demisti şefler.

Onu hatırlıyorum, ama dalginlikla yapti diye hatirliyorum. safanur da biskuvi gibi bir sey atti agzina. Sure bittikten hemen sonra. Tabaga Kirinti dökülse yemezdik demisti şefler.
Dilara her seferinde yapıyor o işi. Geri sayım başladığında ağzı hep dolu oluyor. Tadına bakacaksan son saniyede bakmazsın, arsızlık gibi onunki.

Dilara her seferinde yapıyor o işi. Geri sayım başladığında ağzı hep dolu oluyor. Tadına bakacaksan son saniyede bakmazsın, arsızlık gibi onunki.
Kendisine oy verdigim icin o kadar sert düşünmüyorum. Tadina bakmak icin yapmiyordur, yemek yemek istedigi icin yapıyordur. Güçlü bir oyuncu. Kadinlari başarılı gormekten mutluluk duyuyorum.

Kendisine oy verdigim icin o kadar sert düşünmüyorum. Tadina bakmak icin yapmiyordur, yemek yemek istedigi icin yapıyordur. Güçlü bir oyuncu. Kadinlari başarılı gormekten mutluluk duyuyorum.
Başarılı ve dik durmalarını ben de beğeniyorum, çirkef olsa da favorim burcu. Ama sürekli eller havada ağız dolu görünce batıyor insana

Başarılı ve dik durmalarını ben de beğeniyorum, çirkef olsa da favorim burcu. Ama sürekli eller havada ağız dolu görünce batıyor insana
Kendini izlerken rahatsiz olsaydi birakirdi herhalde. Demek ki agzi dolu gorunmek bir sorun degil. Ben de burcuya bayılmıyorum. Bu hafta elenecek gibi geliyor.

Anneler çok tatlıydı❤
Aynen. Ama sonuca şaşırdım. Eren in annesi bile diğerlerinin tabağını gördükçe kendi tabağı sarması olmadı diye kaç kere söyledi Onlara da, suyunu fazla kaçırdım, normalde güzel yaparım diye. Tahsinin annesi alır diyordum veya Hasanın. Eren çok rahattı aksine

Annesi ile de dik gitti sunum konusunda, annesi sen nasıl istersen öyle yap dedi üstelemedi.

Valla bende senin gibi düşündüm en tedirgin oldukları sadece pişip pişmediği idi onu da danilo şef ''anne merak ediyo pişip pişmediğini merak etme pişmiş''demişti doğrusu şaşırdım

evet siz söyleyince sefanuru hatırladım. ama dilara bilerek yapmıştı. hatta sergen yeme dedi. çünkü şefler puanlama bitmeden yenmesine kızıyordu. puanlamadan sonra tabak sizin demişlerdi.
yemesinden ziyade, yemekle içiçesin zaten. ekran önünde böyle yapıyorsan, kimbilir nasılsın. o ağza o kadar büyük parçalar doldurmak bana çok kötü geliyor. annesi de dedi zaten hep böyle, hiç dayanamaz yemeğe diye.

aynen. o kadar çirkin görünüyor ki, farketmemesi imkansız. annesi de dedi zaten, yemeğe hiç dayanamaz diye.
bana itici gelen kısmı işte burası. yemekle içiçesin, gözün tok olmalı.

Cidden bende cok sasirdim bu sonuca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…