- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.700
- 548
Yemegin buyuk bir parçasını agzina doldurup seflerin kızdığı safanur degil miydi?yine koca kaşığı ağzına soktu, annesi de, bizim ailede herkes böyle, hiç dayanamazlar diyor.
şefler yarışmanın başlarında, tabağını elerken, yine bizim görmekten çok sıkıldığımız bir görüntü demişlerdi. yaptığı yemeğin büyük bir parçasıyla ağzını doldurmuştu.
hala yapıyor ve mutlaka ben haklıyım diyordur.
amaan niye izliyorsam.
yok değildi, sefanur da yaptı mı bilmiyorum ama dilara şeflerin puanlaması bitmeden ağzına soktu, hatta şefler tekrar tadım yapıcaktı yapamadı.Yemegin buyuk bir parçasını agzina doldurup seflerin kızdığı safanur degil miydi?
Onu hatırlıyorum, ama dalginlikla yapti diye hatirliyorum. safanur da biskuvi gibi bir sey atti agzina. Sure bittikten hemen sonra. Tabaga Kirinti dökülse yemezdik demisti şefler.yok değildi, sefanur da yaptı mı bilmiyorum ama dilara şeflerin puanlaması bitmeden ağzına soktu, hatta şefler tekrar tadım yapıcaktı yapamadı.
sergendi sanırım yapma dedi ama dinlemedi, koca bir parçayı ağzına tek seferde attı. hatta somer şef söyledi. yine görmektekten çok sıkıldığımız bir görüntü diye.
Dilara her seferinde yapıyor o işi. Geri sayım başladığında ağzı hep dolu oluyor. Tadına bakacaksan son saniyede bakmazsın, arsızlık gibi onunki.Onu hatırlıyorum, ama dalginlikla yapti diye hatirliyorum. safanur da biskuvi gibi bir sey atti agzina. Sure bittikten hemen sonra. Tabaga Kirinti dökülse yemezdik demisti şefler.
Kendisine oy verdigim icin o kadar sert düşünmüyorum. Tadina bakmak icin yapmiyordur, yemek yemek istedigi icin yapıyordur. Güçlü bir oyuncu. Kadinlari başarılı gormekten mutluluk duyuyorum.Dilara her seferinde yapıyor o işi. Geri sayım başladığında ağzı hep dolu oluyor. Tadına bakacaksan son saniyede bakmazsın, arsızlık gibi onunki.
Başarılı ve dik durmalarını ben de beğeniyorum, çirkef olsa da favorim burcu. Ama sürekli eller havada ağız dolu görünce batıyor insanaKendisine oy verdigim icin o kadar sert düşünmüyorum. Tadina bakmak icin yapmiyordur, yemek yemek istedigi icin yapıyordur. Güçlü bir oyuncu. Kadinlari başarılı gormekten mutluluk duyuyorum.
Kendini izlerken rahatsiz olsaydi birakirdi herhalde. Demek ki agzi dolu gorunmek bir sorun degil. Ben de burcuya bayılmıyorum. Bu hafta elenecek gibi geliyor.Başarılı ve dik durmalarını ben de beğeniyorum, çirkef olsa da favorim burcu. Ama sürekli eller havada ağız dolu görünce batıyor insana
Aynen. Ama sonuca şaşırdım. Eren in annesi bile diğerlerinin tabağını gördükçe kendi tabağı sarması olmadı diye kaç kere söyledi Onlara da, suyunu fazla kaçırdım, normalde güzel yaparım diye. Tahsinin annesi alır diyordum veya Hasanın. Eren çok rahattı aksineAnneler çok tatlıydı❤
Annesi ile de dik gitti sunum konusunda, annesi sen nasıl istersen öyle yap dedi üstelemedi.yok değildi, sefanur da yaptı mı bilmiyorum ama dilara şeflerin puanlaması bitmeden ağzına soktu, hatta şefler tekrar tadım yapıcaktı yapamadı.
sergendi sanırım yapma dedi ama dinlemedi, koca bir parçayı ağzına tek seferde attı. hatta somer şef söyledi. yine görmektekten çok sıkıldığımız bir görüntü diye.
Ben çok duygulandım ya, ilk mektupları açtıkları zaman ve içeri girip sarıldılari o an.Anneler çok tatlıydı❤
Aynen mektuplar ve anneleri ile buluşmaları çok duygusaldıBen çok duygulandım ya, ilk mektupları açtıkları zaman ve içeri girip sarıldılari o an.
Valla bende senin gibi düşündüm en tedirgin oldukları sadece pişip pişmediği idi onu da danilo şef ''anne merak ediyo pişip pişmediğini merak etme pişmiş''demişti doğrusu şaşırdımAynen. Ama sonuca şaşırdım. Eren in annesi bile diğerlerinin tabağını gördükçe kendi tabağı sarması olmadı diye kaç kere söyledi Onlara da, suyunu fazla kaçırdım, normalde güzel yaparım diye. Tahsinin annesi alır diyordum veya Hasanın. Eren çok rahattı aksine
evet siz söyleyince sefanuru hatırladım. ama dilara bilerek yapmıştı. hatta sergen yeme dedi. çünkü şefler puanlama bitmeden yenmesine kızıyordu. puanlamadan sonra tabak sizin demişlerdi.Onu hatırlıyorum, ama dalginlikla yapti diye hatirliyorum. safanur da biskuvi gibi bir sey atti agzina. Sure bittikten hemen sonra. Tabaga Kirinti dökülse yemezdik demisti şefler.
aynen. o kadar çirkin görünüyor ki, farketmemesi imkansız. annesi de dedi zaten, yemeğe hiç dayanamaz diye.Dilara her seferinde yapıyor o işi. Geri sayım başladığında ağzı hep dolu oluyor. Tadına bakacaksan son saniyede bakmazsın, arsızlık gibi onunki.
Cidden bende cok sasirdim bu sonucaAynen. Ama sonuca şaşırdım. Eren in annesi bile diğerlerinin tabağını gördükçe kendi tabağı sarması olmadı diye kaç kere söyledi Onlara da, suyunu fazla kaçırdım, normalde güzel yaparım diye. Tahsinin annesi alır diyordum veya Hasanın. Eren çok rahattı aksine
Annesi cok genc duruyordu yanliz dmiaynen. o kadar çirkin görünüyor ki, farketmemesi imkansız. annesi de dedi zaten, yemeğe hiç dayanamaz diye.
bana itici gelen kısmı işte burası. yemekle içiçesin, gözün tok olmalı.
Dilaranın annesi kardeşi gibi resmen ben en çok ona şaşırdımAnnesi cok genc duruyordu yanliz dmi
ben ablası sandım.Annesi cok genc duruyordu yanliz dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?