- 17 Temmuz 2021
- 6.862
- 22.403
- 298
Hamzaya başta kıldımHamza elendiginde de cok üzülmüştüm ben. Insallah o gelir :)
Fatma abla da Azize'den bin kat iyiydi.
Hamza'ya hic kıl olmadim ben ya. Duzgun cocuk benceHamzaya başta kıldım
sonradan ordaki en düzgünlerden olduğunu anladım
Emre ye de yakın olması + puan oluşturdu
Aynen Fatma abla bin basar hiç çirkefliğini görmedim
Burcu çok affediciHamza'ya hic kıl olmadim ben ya. Duzgun cocuk bence
O degil de az once bir video gordum. Burcu, Azize icin bile ne kadar ağladı. Ben seviyorum bu Burcu'yu.
Ben hep derim Burcunun o odadaki ağlamaları da sevinmeleri de bana samimi geliyo çoktandır, yüzünden okunuyo. Çok haz etmem kendisinden ama doğruya doğru.Hamza'ya hic kıl olmadim ben ya. Duzgun cocuk bence
O degil de az once bir video gordum. Burcu, Azize icin bile ne kadar ağladı. Ben seviyorum bu Burcu'yu.
Ben de diyemem. Aksine kinci bir insanım. Burcu cok merhametli ve adaletli bence.Burcu çok affedici
Kavga ettiği herkesle barıştı
Ama ben bana ne biçim kadın diyen birine seni seviyorum diyemezdim ya
En fazla yolun açık olsun derdim
Ben hep derim Burcunun o odadaki ağlamaları da sevinmeleri de bana samimi geliyo çoktandır, yüzünden okunuyo. Çok haz etmem kendisinden ama doğruya doğru.
Ben aglamistim yaa ilk secmelerden sectigim favorim hamzaydi sonra emreye cok isinmistim. Hamzanin durusu soyledikleri yaptiklariyla dogru orantili ilerliyor ayrica yetenekli de ve bunlara boylesi lazim insallah hamza gelsin ... kimseye de sormam kim geliyor yazin diye 1 olur 2 olur habire de yanlis isim verilmez ki duygularimizla oynuyorlarHamza elendiginde de cok üzülmüştüm ben. Insallah o gelir :)
Fatma abla da Azize'den bin kat iyiydi.
Katiliyorum bence bu aslinda yoktu bu da bizden olsun dediler cnku izlenmesi kesinlikle dustu emre den sonraBi daha cidden açmam kanalı
Şu an bile açasım gelmedi
Düşünsene Görkem ilk haftada elendi
Herkes savaştı o o kadar süre sonra tekrar gelcek atıyorum şampiyon olcak
Aşırı saçma ve haksızca
Toprağam haketti ama onun ki düzgündüHasan varken eren birinci oldu ya helal olsun
Saka mi ya daha elenemeden döndü?Azize döndü
Gitmesiyle gelmesi bir olduÇok ilginç oldu ya
Devam eder benceGitmesiyle gelmesi bir olduacaba burdaki oylama şekli nasıl olacak yeni gelenler için şans hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?