Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Azize de bilmediği halde ben bilirim kafasında sürekli ben profesyonel değilim mutfağımdan geldim deyip duruyor.
Burcu da bildiği için müdahale etmek istiyor sonuç olarak yemek kaybetti
Ondan sonra da ayıldı bayıldı beni yazmayın diye.

Tam bir kıro.

tahsin de baktı bu ayılıp bayılma numaraları tutuyor onun üzerinden yürüyor uyanık.

Ordaki insanlari kaldiramadi yarisma degil de .
Gerçek hayatta da alışık değilse kaldıramaz. Burcuyla da çok uğraşıyorlar ama yine de güçlü duruyor karşılarında.
İlk başta 3 kişi seçiliyordu hasan eren emre yapmıştım
Sonra baktım 2ye düşmüş hasandan çıkmışım hasanı artık sevmediğim için sorun etmedim ama ödül iyiyse tutarım yalandan
Tut tabii, madem öyle 1 hakkımız olsaydı değil mi, boşuna mı 2 oy verdik diyelim
Emre'nin rahatsızlıgı yuzunden ayrıldığı soylenıyor, balıgı da pısırmıs bılerek koymamıs, hatta kilosuna dıkkat edın dıyorlar, geldıgındekı halinden eser yok gercekten
Olabilir, çok zayıflaması benim de dikkatimi çekti. Elenmiş olsa da önü açık ama. Önceki sezon yarışmacıları da işini büyüttü çoğu.

Aynen, hepsı restoran actı nerdeyse

Azize veya sergen restoran açsa gider tabağıma kıl koyar rezillik çıkarırım ünlenir mekanı
O derece kılım onlara
Kıl olmak isterim
Azize Adana deyip duruyor orada açar. Sergenin köftesini yemeye gitmeyi hayal ediyorduk, şimdi kıllık yapmaya gitmeye. Nerden nereye

Emre parkinson hastasıymış galiba. Hala inanamıyorum ya elendiğine.
Herifin de akşam Mert elenir demiştim. Sabah hani Mert elenecekti Emre elenmiş diyor. Ben de İnterneti yalancısıyım dedimSanki başka zaman her dediğime koşulsuz şartsız inanıyormuş Gibi. Herife de rezil oldum. Geçen hafta ne güzel tutturmuştum, şişmiştim bildim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…