- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
ya hele o azizeye nasıl gıcık oldum
burcu çok üstüne gitmiş bir bölüm, o bölümü izleyemedim çok mu hatalıydı gerçekten?
tam eleme potasında kalmış bir insanla kavga ediyorsun ne kadar karaktersizsin azize yaa.
Azize de bilmediği halde ben bilirim kafasında sürekli ben profesyonel değilim mutfağımdan geldim deyip duruyor.
Burcu da bildiği için müdahale etmek istiyor sonuç olarak yemek kaybetti
Ondan sonra da ayıldı bayıldı beni yazmayın diye.
Tam bir kıro.
tahsin de baktı bu ayılıp bayılma numaraları tutuyor onun üzerinden yürüyor uyanık.
Gerçek hayatta da alışık değilse kaldıramaz. Burcuyla da çok uğraşıyorlar ama yine de güçlü duruyor karşılarında.Ordaki insanlari kaldiramadi yarisma degil de .
Tut tabii, madem öyle 1 hakkımız olsaydı değil mi, boşuna mı 2 oy verdik diyelimİlk başta 3 kişi seçiliyordu hasan eren emre yapmıştım
Sonra baktım 2ye düşmüş hasandan çıkmışımhasanı artık sevmediğim için sorun etmedim ama ödül iyiyse tutarım yalandan
Olabilir, çok zayıflaması benim de dikkatimi çekti. Elenmiş olsa da önü açık ama. Önceki sezon yarışmacıları da işini büyüttü çoğu.Emre'nin rahatsızlıgı yuzunden ayrıldığı soylenıyor, balıgı da pısırmıs bılerek koymamıs, hatta kilosuna dıkkat edın dıyorlar, geldıgındekı halinden eser yok gercekten
Yine Araz'dan Azize'den iyi ya...Onu da sevmiyorum.
Başına tülbent bağla tam dedikoducu, her şeye lafı olan teyzelerden.
Aynen, hepsı restoran actı nerdeyseGerçek hayatta da alışık değilse kaldıramaz. Burcuyla da çok uğraşıyorlar ama yine de güçlü duruyor karşılarında.
Tut tabii, madem öyle 1 hakkımız olsaydı değil mi, boşuna mı 2 oy verdik diyelim
Olabilir, çok zayıflaması benim de dikkatimi çekti. Elenmiş olsa da önü açık ama. Önceki sezon yarışmacıları da işini büyüttü çoğu.
Yine Araz'dan Azize'den iyi ya...
Bi de Sergen'den...
Azize veya sergen restoran açsa gider tabağıma kıl koyar rezillik çıkarırım ünlenir mekanıAynen, hepsı restoran actı nerdeyse
Azize Adana deyip duruyor orada açar. Sergenin köftesini yemeye gitmeyi hayal ediyorduk, şimdi kıllık yapmaya gitmeye. Nerden nereyeAzize veya sergen restoran açsa gider tabağıma kıl koyar rezillik çıkarırım ünlenir mekanı
O derece kılım onlara
Kıl olmak isterim
İkisi de et nasılsaAzize Adana deyip duruyor orada açar. Sergenin köftesini yemeye gitmeyi hayal ediyorduk, şimdi kıllık yapmaya gitmeye. Nerden nereye
Hahaaa yapılır vallaAzize veya sergen restoran açsa gider tabağıma kıl koyar rezillik çıkarırım ünlenir mekanı
O derece kılım onlara
Kıl olmak isterim
Karnın doyduktan sonra yap amaİkisi de et nasılsa
Saçımın telini iğneye geçirir köftenin arasına sokarım sjjsjdjfjgj
1 porsiyon yer ikincide yaparımKarnın doyduktan sonra yap ama
Çokta şey yapma unuttuk gittiÇenem düştü mü ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?