- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordaki insanlari kaldiramadi yarisma degil de .Emre bayağı çökmüştü, tipinden belliydi.Kaldıramadı yarışmayıbence. Hakkında hayırlısı olsun.
İlk başta 3 kişi seçiliyordu hasan eren emre yapmıştım@Kazen Hasan'a da oy verdik,bir hakkımız daha yok mu?
Emre'nin rahatsızlıgı yuzunden ayrıldığı soylenıyor, balıgı da pısırmıs bılerek koymamıs, hatta kilosuna dıkkat edın dıyorlar, geldıgındekı halinden eser yok gercektenBen dedim Emre diye başta, ama şaka dedim ben de inanmak istemedim
Keske bu kez yanilsaydinizKızlar bugüne kadar hiç yanıldım mı?
Hayır
Lütfen beni takip edin
Görürsünüz şimdi de Burcu’yu yollayacaklar. Şaşar beşer Sergen gider inşallahDun aksam itibari ile benim icin de Masterchef bitti. Umarim bundan sonra gidecekler Sergen, Araz ve Azize olur...
Dun aksam itibari ile benim icin de Masterchef bitti. Umarim bundan sonra gidecekler Sergen, Araz ve Azize olur...
Insallah ama ben izlemiyor olucam. Emre gidince bitti.Görürsünüz şimdi de Burcu’yu yollayacaklar. Şaşar beşer Sergen gider inşallah
Bu kadar entrikaya gelemedi demek, yazik.Gece sonunu izleyemedim bende sabah izledim.
Emre resmen sizin yüzünüzden bıraktım gittim gibi konuştu :/
İçim cız etti iyiler hep kaybediyor
Azize, Sergen, Araz, Pelin, Tahsin Allah'ım delireceğim ya
9 kilo vermiş stresten bence kaldıramadı orada olanları.
Bu kadar entrikaya gelemedi demek, yazik.
Ben de sonunu izleyemedim simdi bakayim. Direkt kim elendi diye bakmistim.
burcuyu tutuyordum ama gerçekten çok konuşuyor
artık çok sıkılıyorum onun konuşmalarından.
emreyi hiç tutmadılar
merti de acayip tutuyorlar özellikle somer şef
Evet Burcu’dan ben de haz etmiyorum. Kendini sürekli övmesi, aşırı konuşması sıkıyor insanı. Ama diğerlerine bakınca neyse en azından Burcu kalsın diğerleri gitsin diyorum. Ay destekleyecek adam kalmadı şaka gibiEvet kalbi temiz çünkü orada ne oldum, nereye düştüm oldu çocuk :/
Burcu'nun her şeyi ben biliyorum tavrının bitmesi lazım.
Emre son zamanlarda biraz övgü aldı oda sosyal medyada yazılanlardan dolayı.
Mert 2 haftaya elenir ama Emre cidden içimi parçaladı
Evet Burcu’dan ben de haz etmiyorum. Kendini sürekli övmesi, aşırı konuşması sıkıyor insanı. Ama diğerlerine bakınca neyse en azından Burcu kalsın diğerleri gitsin diyorum. Ay destekleyecek adam kalmadı şaka gibi
Evet yok yani bu sene destekleyecek insan hoş artık zaten izlemem.
Burcu aslında merhametli, kalbi de temiz ama işte ben biliyorum ben yapıyorum olunca hep göz önünde oluyor.
Şimdi seyret bak gidene kadar yazacaklar sürekli.