- 2 Aralık 2015
- 31.744
- 105.775
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mert Emreyi seçince Hasan ve Sergen birbirine bakıp güldü, hoşlarına gitti
Ya almak istemiyorlardı, ya da kırmızı takımı zayıf gördüklerinden potaya gider kurtuluruz gibi düşündüler bence. Sonuçta emre sıkı rakip.
Bence o yuzden gulmedıler, emreyı alacaklardı, emre karsıya gıdınce tüh kacırdık der gıbı güldüler. Cunku kaptanlık oyununda emre Hasana benı yanına al dedı kac kereSergen ile arkadaş olduklarından Sergeni aldı, Sergen daha iyi diye değil
Tatlısının iyi olduğunu görünce beni takımına al dedi Emre. Mert Emreyi seçince Hasan ve Sergen birbirine bakıp güldü, hoşlarına gitti
Yumruklarını çak yapar gibi tokuşturdular Mert, Emrenin ismini verince. O yüzden gülseler o hareketi yapar mıydılar?Bence o yuzden gulmedıler, emreyı alacaklardı, emre karsıya gıdınce tüh kacırdık der gıbı güldüler. Cunku kaptanlık oyununda emre Hasana benı yanına al dedı kac kere
Hasanla Emrenin sorunu yok kı ama, dedıgım gıbı emre kac kere Hasana soyledı benı yanına al dıye.Yumruklarını çak yapar gibi tokuşturdular Mert, Emrenin ismini verince. O yüzden gülseler o hareketi yapar mıydılar?
8.dakikadan itibaren sevindiği belli oluyor, özellikle Sergenin. Alt yorumlarda benim gibi düşünenler olmuş. Biri yazmış kırmızı takım Arazı almadığı için Araz maviye kaldığı için sevindiler yazmış. O yüzden olabilir ama Emre varken Arazı almak ta ne bileyimHasanla Emrenin sorunu yok kı ama, dedıgım gıbı emre kac kere Hasana soyledı benı yanına al dıye.
Belki tüh der gibi çak yapmıslardır.
BilememFragmanda pelin ne söyledi öyle ''mavi takıma alınmayacağımı biliyordum zaten'' niye öyle dedi acaba
8.dakikadan itibaren sevindiği belli oluyor, özellikle Sergenin. Alt yorumlarda benim gibi düşünenler olmuş. Biri yazmış kırmızı takım Arazı almadığı için Araz maviye kaldığı için sevindiler yazmış. O yüzden olabilir ama Emre varken Arazı almak ta ne bileyim
O kadın çok fena yaaaa, ilk bölümlerde hiçbir şey yapamıyordu milleti darlaya darlaya yaptı ne yaptıysa, böyle böyle birinci olursa şaşırmamAzizeye de sinir oldum şu an, geçen hafta yemekler değişince hangi baharatları koydun dediklerinde valla bilemiyorum dedi sinsi sinsi, şimdi Tahsinden taktik istiyor.
Bence kasıtlı yaptı, bilmediğinden değil, tahsinin dikkatini dağıttıAzizeye de sinir oldum şu an, geçen hafta yemekler değişince hangi baharatları koydun dediklerinde valla bilemiyorum dedi sinsi sinsi, şimdi Tahsinden taktik istiyor.
Hayır ben de çok sevindim hele emrenin tatlının kazanmasına ayrı bir sevindim. Mavi takım çok özgüvenli çıktı sahaya ama şimdi halleri fenaBi tek ben mi sevindim kırmızı takımın kazandığına