• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Sergen ile arkadaş olduklarından Sergeni aldı, Sergen daha iyi diye değil 🤦‍♀️
Tatlısının iyi olduğunu görünce beni takımına al dedi Emre. Mert Emreyi seçince Hasan ve Sergen birbirine bakıp güldü, hoşlarına gitti 🤦‍♀️
Bence o yuzden gulmedıler, emreyı alacaklardı, emre karsıya gıdınce tüh kacırdık der gıbı güldüler. Cunku kaptanlık oyununda emre Hasana benı yanına al dedı kac kere

Bence o yuzden gulmedıler, emreyı alacaklardı, emre karsıya gıdınce tüh kacırdık der gıbı güldüler. Cunku kaptanlık oyununda emre Hasana benı yanına al dedı kac kere
Yumruklarını çak yapar gibi tokuşturdular Mert, Emrenin ismini verince. O yüzden gülseler o hareketi yapar mıydılar? 🤔

Hasanla Emrenin sorunu yok kı ama, dedıgım gıbı emre kac kere Hasana soyledı benı yanına al dıye.
Belki tüh der gibi çak yapmıslardır.
8.dakikadan itibaren sevindiği belli oluyor, özellikle Sergenin. Alt yorumlarda benim gibi düşünenler olmuş. Biri yazmış kırmızı takım Arazı almadığı için Araz maviye kaldığı için sevindiler yazmış. O yüzden olabilir ama Emre varken Arazı almak ta ne bileyim:confused:

8.dakikadan itibaren sevindiği belli oluyor, özellikle Sergenin. Alt yorumlarda benim gibi düşünenler olmuş. Biri yazmış kırmızı takım Arazı almadığı için Araz maviye kaldığı için sevindiler yazmış. O yüzden olabilir ama Emre varken Arazı almak ta ne bileyim:confused:

Şu salak sergen emreden önce elenseydi,
Arazı neden bu kadar pohpohluyorlar ben de anlam veremiyorum valla

Azizeye de sinir oldum şu an, geçen hafta yemekler değişince hangi baharatları koydun dediklerinde valla bilemiyorum dedi sinsi sinsi, şimdi Tahsinden taktik istiyor.
O kadın çok fena yaaaa, ilk bölümlerde hiçbir şey yapamıyordu milleti darlaya darlaya yaptı ne yaptıysa, böyle böyle birinci olursa şaşırmam 😂

Azizeye de sinir oldum şu an, geçen hafta yemekler değişince hangi baharatları koydun dediklerinde valla bilemiyorum dedi sinsi sinsi, şimdi Tahsinden taktik istiyor.
Bence kasıtlı yaptı, bilmediğinden değil, tahsinin dikkatini dağıttı

Back