Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abovv Burcu var Burcu' nun bir laneti var yazık. Bulunduğu takım en iyi ihtimalle 2-1 kaybediyorOlabilir de kırmızı takımda ıyı oyuncular var, emre eren burcu azize
Bana itici gelen bir sessizliği var. Umursamaz gibi ama değil, güvenilir tutuğunu koparacak bir havası yok, potansiyel görmüyorum. İnşallah şaşırtır biziBana da öyle gibi geldi. Mert'in kaptanlığını çok merak ediyorum. Ama yalan yok daha becerikli ve atılgan olmasını bekliyordum. Çok fazla çekingen değil mi?
Ay evet, Hıc sevmem burcuyu ama üzülüyorum da ona, her hafta istisnasız potada. Adın cıkacagına canın cıksın demısler.Abovv Burcu var Burcu' nun bir laneti var yazık. Bulunduğu takım en iyi ihtimalle 2-1 kaybediyor
Evet uzumlu kekimiz Emre oradaBen kırmızı takımı tutuyorum
Mavıyı de tutardım ama sergen ve dilara cok ıtıcıEvet uzumlu kekimiz Emre orada
Bilemiyorum ya Burcu hakkında net fikrim yok. Ama ben sevmeye başladım sanırım. Erenler Arazlar kızın üstüne çok gidiyor.Ay evet, Hıc sevmem burcuyu ama üzülüyorum da ona, her hafta istisnasız potada. Adın cıkacagına canın cıksın demısler.
Araz da cok karıstırıyor ortalığı cıddenBilemiyorum ya Burcu hakkında net fikrim yok. Ama ben sevmeye başladım sanırım. Erenler Arazlar kızın üstüne çok gidiyor.
Hasan aldıKim aldı, ben kapattım da
Bu hafta Mertçiyiz tabi ki de Emreciyiz.
Artık öyle bir hale getirdiler ki seyir zevki kalmadı!
Bilemiyorum ya Burcu hakkında net fikrim yok. Ama ben sevmeye başladım sanırım. Erenler Arazlar kızın üstüne çok gidiyor.
mert in burcuyu alması
hıfff
Hasan korkağından sonra Burcu'yu daha çok seviyorum