Ön görü önemliUzak doğu çıkınca ne kadar sevinmişti oysa kiTahsin dedi ya "uzak doğu çıkarsa Burcu hepsini yapmaya çalışır ve beceremez "diye. Çok yerinde bir yorumdu
Ama saç,makyaj çok güzel hakkını yemeyelimBaşta bir şans vereyim dedim ama ıhh yok olmadı. Hele ki uzak doğu menüsünü çıkaramayınca tamamen bitti
o saçı makyajı görmemek için izlemedim dün hahahhahaAma saç,makyaj çok güzel hakkını yemeyelim
Dün neydi öyle ya
Erkek milleti deil migüzel kız görünce alamıyor gözlerini
Simdi bana da bi bulantı geldiYaa evet parmakları kıl dolueldiven taksa keske
Kıskanççççççççço saçı makyajı görmemek için izlemedim dün hahahhaha
Kesin vardır onu bırakmazlarDeme öyle Hasan'ın kız arkadaşı varmış.
Hasan'ın kız arkadaşı doktormuş.
Hasan'ın kız arkadaşı demiş miydim
Hasan kazanova yaDeme öyle Hasan'ın kız arkadaşı varmış.
Hasan'ın kız arkadaşı doktormuş.
Hasan'ın kız arkadaşı demiş miydim
Bence o da itici ama eli yuzu duzgun yine deKesin vardır onu bırakmazlarÇok düzgün çocuk Değişmez favorim
Cidden cok kıllı yaa, yazık karısına, durmadan ev süpürSimdi bana da bi bulantı geldi
Kadın durmadan dipnot geçiyor modadan anlarım dıye
Çok itici biri. Nerden tutsan elinde kalıyor
yani o kadar hijyen diyip o upuzun saçlara ve kıllara laf etmemeleri değişikYaa evet parmakları kıl dolueldiven taksa keske
Elimizdekilerin en iyisi tabi Emre'den sonraBence o da itici ama eli yuzu duzgun yine de
Cidden sakallar da öyle, şefler de sakallı, saclara bone takmaları gerekmez mı mutfakta..yani o kadar hijyen diyip o upuzun saçlara ve kıllara laf etmemeleri değişik
Cidden sakallar da öyle, şefler de sakallı, saclara bone takmaları gerekmez mı mutfakta..
Öp balımişte bir anti-burcu cu daha, gel kız öpcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?