- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.257
- 798
Eren de Canakkaleli. Ama sevemedim hemserim olmasina ragmen.Ben Eren'i aşçı olarak görsem gidip yemeğini yemem ki.
Eren de Canakkaleli. Ama sevemedim hemserim olmasina ragmen.
Seviyorum diyemem ama diger yedeklerden gelenlere gore basarili :)
Insaat muhendisiymis zaten sanirim. Bir bolumde Şükrü 'sen de insaat mühendisisin, seni de son alalim o zaman' gibi bir şey demişti.
Seviyorum diyemem ama diger yedeklerden gelenlere gore basarili :)
Insaat muhendisiymis zaten sanirim. Bir bolumde Şükrü 'sen de insaat mühendisisin, seni de son alalim o zaman' gibi bir şey demişti.
Cunda da mı yaşıyordu öyle hatırlıyorum
Eren de Canakkaleli. Ama sevemedim hemserim olmasina ragmen.
Hayir Gökçeada :)Cunda da mı yaşıyordu öyle hatırlıyorum
Ben de neden Çanakkaleliye benzemiyor diyordumyok aslen tokatlı mı samsunlu mu ne
eşi gökçeada da yaşamak istemiş yada zaten ordaymış, o da oraya yerleşmiş işte.
Ben de neden Çanakkaleliye benzemiyor diyordum
Labne dışında bi yarışma olursa katılırımMerhaba
Bu ay Pınar Labne Sponsorluğunda yarışmalar yapıyoruz.Her hafta farklı kategori yapıyoruz.
Bu hafta 5 Çayı Atıştırmalıkları
Bu linki inceleyebilirsiniz.
Katılmak isterseniz bana özel mesaj yazabilirsiniz.Poğaçalar - 5 Çayı Atıştırmalıkları
Oylama İçin Link Dağıtmak,Oy İstemek Kesinlikle Yasaktır.:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak tariflere ulaşabilirsiniz:KK56: Yufkadan...www.kadinlarkulubu.com
1 Kasım'da bana yazınLabne dışında bi yarışma olursa katılırımyine size ulaşabilir miyim
Burcu kimBu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Kadın durmadan dipnot geçiyor modadan anlarım dıyeburcu aynı zamanda moda gurusu olduğunu dşüünüyor çünkü :)
bir de çok güzel olduğunu falan sanıyor.
Erkek milleti deil miBenim favorim kesinlikle Emre.
Çocuk hem güzel işler çıkarıyor hem de çok saygılı.
Sırf onun için izliyorum.
Hasan artık Pelin'le adı çıkmasın diye kıza bakmamak için gözleri şaşı beş oluyor jskdks
Çok itici biri. Nerden tutsan elinde kalıyorof instasında o lensler bir sürü fotosu var
tam bir selin ciğerci kıvamında
Sevenini görmedikÇok itici biri. Nerden tutsan elinde kalıyor
Yaa evet parmakları kıl doluya ben bir gün yemeğinden kıl çıkacak heyecanı ile bekliyorum
adam kaptan mağara adamı gibi
Başta bir şans vereyim dedim ama ıhh yok olmadı. Hele ki uzak doğu menüsünü çıkaramayınca tamamen bittiSevenini görmedik
Özenti gibi duruyor sankiBaşta bir şans vereyim dedim ama ıhh yok olmadı. Hele ki uzak doğu menüsünü çıkaramayınca tamamen bitti
Uzak doğu çıkınca ne kadar sevinmişti oysa kiÖzenti gibi duruyor sankiuzak doğu mecarası hava da kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?