Mastektomi sonrası yeniden meme yapımı

sertlik, gerginlik ödeme bağlı olabilir,meme ucu konusunda yorum yapamıyorum. sizin karında şişlik vardı sanki, o şikayetiniz geçti mi.

sertlik, gerginlik ödeme bağlı olabilir,meme ucu konusunda yorum yapamıyorum. sizin karında şişlik vardı sanki, o şikayetiniz geçti mi.
Azaldı ama geçmedi sanırım hematom sırasında olan kanama karın boşluğuna akmış o öfem gibi geziniyo karnımdan vulvaya tumurtalık etrafına indi ora morardı şimdi dokununca acıyo yavaş yavaş yok olacakmış.

Merhaba. Bende 2 hafta mastektomi oldum ve protez kondu. Siz ameliyat sonrası meme ucu sorunu yaşadınız mı

Mrb öncelikle geçmiş olsun.nerde oldunuz operasyonu .doktor kimdi acaba.suan nasilsiniz.es zamanlı mi oldunuz yoksa sinrasinda mi

Merhaba mastektomi sonrası protez takılan memeler çok farklı görünüp hissettiriyor mu? Aynı anda iki memeden olunursa eski memeden çok farklı görünüyor mu? Dokunduğunuzda protez hareket ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…