Kızlar öncelikle merhaba,
2012 Ağustos ayında annemin sol memesinde kitle tespit edildi ve Eylül ayında sol memesi alındı. Kemoterapi ve radyoterapi aldı. Şimdiye kadar çok dert etmiyordu fakat artık protezden ve insanların bakışlarında rahatsız olmaya başladı. Meme ameliyatı olmaya karar verdi. Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı? İzmirde yaşıyoruz doktor tavsiyesi ya da ameliyatın öncesi ve sonrası hakkında bize bilgi verecek olan var mı? Şimdiden herkese teşekkürler, sağlıklı günler
Merhaba. Bikaç kişiden daha duymuştum bu konuyu , bunu sigorta karşılamıyor mu aslında onların yönlendirmesi lazımdı sizi ?
Sigorta karşılıyor elbette bizim merak ettiğimiz ameliyat süreci. Doktorlara göre kolay ama olan varsa ne kadar süre ağrısı oldu alışabildi mi, olmaya değer mi bunları merak ediyoruz
Teşekkür ederim yardımınız için, sağlıklı günlerAnladım . Allah yardımcınız olur inşallah. Şu başlıkta bi arkadaş vardı ama daha sonradan birşey yazmamış nasıl oldu bilmiyorum bir bakın isterseniz ;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kanser-sonrasi-meme-ameliyati.1005703/
Oncelikle çok geçmiş olsun benim annemde 6 yıl oldu kanser olalı onun da tek memesi alındı o da gerek yok deyip yaptirmamisti ama şimdi rahatsızlık duydu ve yaptırdı.Ama onların ameliyatı farklı oluyo tabi ben 23 gün önce yaptırdım annemin 2 ay oldu ben ondan çok daha iyiyim.Ayrintili ve uzun bi süreç öncelikle göğsüne adını tam hatirlamadigim bi madde konuluyor balon gibi düşünebilirsiniz derinin altına yerlestiriliyor sonra ameliyattan 1 hafta sonra falan ona 100 cc serum fizyolojik konuluyo bu 2 haftada bir tekrarlaniyor amaç deriyi esnetmek annemin şu an 460 cc oldu bi kere daha sisiricek daha sonra o deri iyice esneyince asıl silikonu koyucak içindeki maddeyi çıkartıp.Yani biraz uzun bi süreç ama eminim değer bi kadın için travma olan olayın sonucuyla ömür boyu yaşamaktansa bu sürece girilmeli..Herhangi bi sorunuz olursa cevaplarim tekrar geçmiş olsunKızlar öncelikle merhaba,
2012 Ağustos ayında annemin sol memesinde kitle tespit edildi ve Eylül ayında sol memesi alındı. Kemoterapi ve radyoterapi aldı. Şimdiye kadar çok dert etmiyordu fakat artık protezden ve insanların bakışlarında rahatsız olmaya başladı. Meme ameliyatı olmaya karar verdi. Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı? İzmirde yaşıyoruz doktor tavsiyesi ya da ameliyatın öncesi ve sonrası hakkında bize bilgi verecek olan var mı? Şimdiden herkese teşekkürler, sağlıklı günler
Merhaba ben 1 ay önce mastektomi ve silikon ameliyatını bir arada oldum.gayet memnunum.Mrb ben de sol taraftan mastektomi oldum ve tekrar yaptırmak istiyorum ve çok korkuyorum tamamen doğal olmasını beklemiyorum ama hç mi benzemiyor doğal memeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?