- 6 Aralık 2021
- 1.378
- 2.162
- Konu Sahibi cunkuneden
Merhabalar. Geçtiğimiz hafta ankara da güvenilir bir yerde (çok araştırdım kendimce), piyasada. Da biraz fazla ücret vererek burun dolgusu yaptırdım. Sonuç fena değil az bi kavis haka var, ama o önden büyüyor burun, sorununu yaşamadım şükür (gerçi az kemerli, hafif düşük kolay bir burundu). Rötüşe gidicem önümüzdeki aylarda, doktordan memnun kaldım anlatacağınız. dudak dolgusu falan sordum bide senn ihtiyacın tok ona o kasar ama yüzün geniş, çene kasların gelişmiş massater botoksu şiddetle önemririm dedi. Öyle cidden zayıf da olsam yüzüm geniştir ama şikayet edilecek boyutta da değik, beğeniyorum genel olarak kendimi. Cildim çok beğenilir bu arada özenle baktık senelerce cilt bakımına bayılırım zaten, neyse yaşım da 35. Bazı yerlerde cildi sarkıttığu u duydum bu botoksun, yanakları yani. Yanakları askılayan çiğneme kası zayıflayınca olurmuş. Yüzüm incelsin isterim ama yanaklarım da sarksın istemem tabi. Arada kaldım, deneyimleyen var mı? Yaşımı da hesaba katarak cvp verirsiniz belki diye yazdım. Cvplar için çok teşekkürler şimdiden.