• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mason cemiyetine üye olan biri ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yahudıler musevılık dınınde bır ırktır degıl mı oyle bılıyorum ben yanlıs mı bılıyorum ogrenmek ıstedım eksık bılgım var bu konuda cunku
yanı musevılık dındır onu hepımız bılıyoruz zaten ama yahudılık ırktır
hatta ustun ırk meselesı de var

ılk gunden berı masonlugun arkasında yahudılerın oldugunu tum dunya kabul edıyor bunu oturup bızım tartısmamız komık olur bence zaten
İsrailoğulları bir ırktır .
Yahudi ırkı İsrailloğullarıdır .Seçilmiş ırk vs falan filan
Masonluk dinsel bir kavram olan Yahudilikten çıkmıştır.
Yahudilerde Tevrata inandıklarına göre Musevidir .
Yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıktı gibi oldu .Allah cezamı vermiye .🤣🤣🤣🤣

hepsi zengin değil kendi hallerinde olanlarda var.birbirlerine iş falan buluyorlar,birbirlerini kolluyorlar,hayır işliyorlar.kendi içlerinde tören,toplantı gibi şeyler yapıyorlar arada yükseldikçe ünvan elde ediyorlar falan filan bunun dışında birşey bilmiyorum.erkek arkadaşım mason ama türk değil.kadınlarıda başka bir dernek gibi birşeyde toplanıyorlar ama unuttum valla hiç ilgim olmayan birşey.bütün cemiyetlere karşıyım ama korkulcak birşey olduğunu sanmıyorum.

Kavramlar iyice birbirine karışmış burada link verip kaçıyorum o zaman.
Türkiyedeki resmi mason derneğinin internet sitesinin linki budur. S.S.S filan kurcalarsanız aradığınız bilgileri bulursunuz.

Ama bana sizin bahsettiğiniz şahıs çok inandırıcı gelmiyor onu da söyleyeyim.

Şimdi bu masonlar yahudilere hizmet ediyor. Yahudiler kendilerini herkesten üstün görüyor ve insanları kendilerinin kölesi olarak görüyor. köleleştirdiler zaten de neyse girmeyelim buralara. Masonlukta bu amaca hizmet ediyor. Ve bir site de okuduğuma göre insanları kendilerine çekmek için onlara çok iyi davranıyor ne kadar hoşgörülü olduklarını göstermeye çalışıyorlarmış. Sizinle camiye bile gelirler yazıyordu sitede

Hatta demokrasi özgürlük gibi sloganlarla da insanları çok güzel kışkırtıp ülkeleri zayıflatmayı yıkmayı başarıyor kendileri

Her şeyde onların parmağı olduğuna emin olabilirsin

Hitlerin yahudi katliamına sebep olan kuruluş olduğunu düşünüyorum

Bahsettiğim yahudiler gerçek yahudiler değil siyonistlerdir tabi

Ben böyle biliyorum.

Bir insan masonum diyorsa yalan söylüyordur.
İlk madde gizlilik zaten bunu kitap haline zar zor getiren insanlar var okuyabilirsiniz.
Öyle a ben masonumla olacak iş değil.
Belge gördüm diyorsaniz da bu belgeyi yapan matbacidan alabilir rüşvet vs ile daha fazla delil bulmaniz lazım

pardon
kan mi içiyor dedim ? mason cemiyetini çok yararlı buluyorsunuz sanırım
tam olarak ne yaptıklarını bılmıyorum kı ınsallah yararlı seyler yapıyorlardır :D
ama oyle vıdeolara falan dusemez grup ıcınde ne yapıyorlarsa artık oyle bır durumları yok o gorduklerınız muhtemelen canlandırmadır

Kavramlar iyice birbirine karışmış burada link verip kaçıyorum o zaman.
Türkiyedeki resmi mason derneğinin internet sitesinin linki budur. S.S.S filan kurcalarsanız aradığınız bilgileri bulursunuz.

Ama bana sizin bahsettiğiniz şahıs çok inandırıcı gelmiyor onu da söyleyeyim.
bu sıtede ataturke mason dıyorlardı
halbukı ataturk burda masonların localarını kapatan kısıdır
bu sıtede verılen bılgılerınde guvenırlıgı yok aslında

İsrailoğulları bir ırktır .
Yahudi ırkı İsrailloğullarıdır .Seçilmiş ırk vs falan filan
Masonluk dinsel bir kavram olan Yahudilikten çıkmıştır.
Yahudilerde Tevrata inandıklarına göre Musevidir .
Yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıktı gibi oldu .Allah cezamı vermiye .🤣🤣🤣🤣
hee bak bunu bılmıyordum oyuzden sordum tesekkur ederım :)

Çok enteresan gerçekten.
Masonluktan yahudiliğe nasıl geldi konu 🤣
Masonluk bir din değil yada bir dine ait değildir.
Türkiye de mason=gayrimuslim algısının sebebi islami kabul edenlerin, başka fikirlere açık olamayışı ve inancın öğrenerek değil, kültürel olarak kabullenerek yaşanmasından kaynaklı.
Yoksa müslüman mason da olabilir.

Mason cemiyeti 5 tane falan var sanırım ciddiye alınacak. Sadece birinin kadın cemiyeti olduğunu biliyorum. Normalde masonluk ilk kurulduğunda kadınlara yasaktı. Ben hala yasak biliyorken, türkiye de bir kadın cemiyeti olduğunu okumuştum, sasirmistim. Öyle bir bilgi kırıntısı.

Sonuç, konu sahibi arkadaşım tam olarak neyi zorluyorsun, çok belli değil mi ayrı dünyaların insanı olduğunuz?

Çok enteresan gerçekten.
Masonluktan yahudiliğe nasıl geldi konu 🤣
Masonluk bir din değil yada bir dine ait değildir.
Türkiye de mason=gayrimuslim algısının sebebi islami kabul edenlerin, başka fikirlere açık olamayışı ve inancın öğrenerek değil, kültürel olarak kabullenerek yaşanmasından kaynaklı.
Yoksa müslüman mason da olabilir.

Mason cemiyeti 5 tane falan var sanırım ciddiye alınacak. Sadece birinin kadın cemiyeti olduğunu biliyorum. Normalde masonluk ilk kurulduğunda kadınlara yasaktı. Ben hala yasak biliyorken, türkiye de bir kadın cemiyeti olduğunu okumuştum, sasirmistim. Öyle bir bilgi kırıntısı.

Sonuç, konu sahibi arkadaşım tam olarak neyi zorluyorsun, çok belli değil mi ayrı dünyaların insanı olduğunuz?
Evet ayrı dünyaların insanları olduğumuz belli buna ona dedim ve dediği şey alışırsın bunda ne var ki oldu

Benim mason tanıdıklarım var.
Iyi yerlerde , iyi imkanı olan kişiler okuyor genelde.
Ve mesela biryere gireceksiniz büyük kurumsal vs biryer diyelim Ağları çok güçlü okuyor size o işi bulabiliyorlar.
Ya da ofis açacaksınız müşteri Portföyünüzü hazırlıyorlar.

Kusura bakmayın da o kadar yorum yazılmış mason nedir adam gibi aciklayabilen olmamış. Masonluk ne değildir bilen çok da masonluk nedir bilen yok sanırım ( :

Benim mason tanıdıklarım var.
Iyi yerlerde , iyi imkanı olan kişiler okuyor genelde.
Ve mesela biryere gireceksiniz büyük kurumsal vs biryer diyelim Ağları çok güçlü okuyor size o işi bulabiliyorlar.
Ya da ofis açacaksınız müşteri Portföyünüzü hazırlıyorlar.

Peki bunu neden yapıyorlar??
(El cevap: Allah rızası için :P)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X