• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mason cemiyetine üye olan biri ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tehlikeli bir durum yok korkmayin. Ben de ilk duydugumda telaslanmistim.. mustakbel kayinpederim locadan. Kendilerini gizli tutarlar yalniz oyle herkese ben masonum demezler. Iceriden birinin davetiyle kabul edilebilirsiniz,ben geldim diyerek iclerine giremiyorsunuz. Tam olarak ne amaclari oldugunu ise ben de pek bilmiyorum o_O
Kayınbabanız acaba ne işle meşgul

eskı masonlar kalmadı artık :D
sımdı heryer cemıyet dolu ama bu cemıyet ıslerı her zaman sarpa sarar hıcbır zaman saglıklı degıldır tum cemıyetler ıcın gecerlı

Peki o mason olan arkadaşların nasıl insanlar yani gerçekten dönüp arkamı gitmeli miyim biraz gözüm korkuyor sanırım
masonların gayesı ıdeal ınsan olmak guya dunya duzenını kendılerı ve fıkırlerı saglayacak

ama kendılerıne gore ıdeal krıterı ...kıme gore neye gore o krıterler ıdeal yanı :)

bırde ketum olurlar hıcbır mason ben masonum uyesıyım zımbırtısıyım demez dıyemez ben masonum dıyenler yalan soyluyor gercekten mason olanlar soylemıyor cunku

Masonlukta korkulacak bir şey yok. Mason olan Masonum demez herkese ama yakın çevresi bilir. Benim tanıdıklarım son derece düzgün akıllı insanlar. Çıkış noktaları tarihte farklı olsa da anladığım kadarıyla şu anki fonksiyonu sağlam bir network yani kuvvetli bir arkadaşlık bağlarının olması. Hani sağlam bir çevrem olsun dersiniz ya onun gibi. Bu arada bayanlar alınmıyor bildiğim kadarıyla. Eh biz de altın günü yapıyoruz onun yerine. 😂

Bunca zaman komplo teorisi, zırvalık derdim yorumları hayretle okuyorum. Böyle birşey var mıymış gerçekten? Peki bu Facebookta filan paylaşılan mason cemiyetinden olan ünlüler gerçek mi :KK53:

Ben kültürsüz gözükecek kadar gözüktüm zaten ya bende çok korkuyorum o yüzden araştırıyorum şuan aslında
bu sahıs en basından tabırı caızse sızı tav etmeye calısıyordu dıkkatınızı cekmek ıcın acık soyleyeyım resmen bıldıgınız sallıyor once mebusa mı medusa mı sıhırlı kure mı ne cemıyetındeyım dedı sımdı masonum dıyor ya he he deseydınız
sen masondan benım babamı ıyı tanırsın ozaman deseydınız kalırdı oyle :D
bıraz dolu konussun sızın herseye ınanan bır tarafınız var bellı burdan yol yapmıs kendıne ınanmayın hatta ben olsam gorusmeyı keserdım

Bunca zaman komplo teorisi, zırvalık derdim yorumları hayretle okuyorum. Böyle birşey var mıymış gerçekten? Peki bu Facebookta filan paylaşılan mason cemiyetinden olan ünlüler gerçek mi :KK53:
hangı arkadas demıs ısmıne dıkkat etmedım kadın mason olmaz dıye
en buyugu madonna hem mason hem ıllimunatı ıcerıgını cok saglar kendısı... ugruna besteledıgı sarkısı bıle var o yola tapıyor konserınde ayin bıle sergıledı

Masonluk bir din değildir dolayısıyla ayini falan da yoktur. Yine de sıcak bakmayabilirsiniz ama sayfalarca yazılmış hala ayin deniyor tarikat deniyor. Youtube’da her gördüğünüz şeyi bilimsel veri olarak kabul etmeyiniz. Daha önce de söylenmiş, bunlar nispeten kapalı bir topluluktur. Toplantılarında mason olmayan hiç kimse yer alamaz, hiç bir mason da toplantıları kameraya alıp internete falan koymaz. Evet nihai amaçlarının erdemli insan olmak olduğunu söylerler. Ama o mertebeye nasıl ulaşılacağı çok net değildir.

Musevilik zaten Yahudilik demektir .Musa peygamberin izinden giden anlamında
Musa musevi yani
Bunu okursanız belki anlarsınız
yahudıler musevılık dınınde bır ırktır degıl mı oyle bılıyorum ben yanlıs mı bılıyorum ogrenmek ıstedım eksık bılgım var bu konuda cunku
yanı musevılık dındır onu hepımız bılıyoruz zaten ama yahudılık ırktır
hatta ustun ırk meselesı de var

ılk gunden berı masonlugun arkasında yahudılerın oldugunu tum dunya kabul edıyor bunu oturup bızım tartısmamız komık olur bence zaten

mason ların videosunu izledin mi saçma sapan ainleri var misal böyle şeylerden haberiniz yok malesef sanırım biraz arastirin
sız satanıstlerle karıstırdınız sanırım
soylendıgı gıbı masonlar kan falan ıcmıyorlar rahat olun :)

Masonluğa tarikat vs diyenler olmuş, alakası yok. Daha doğrusu masonluğun dinle bir alakası yok zaten. Yahudilikten çıkma olduğundan dolayı böyle düşünülüyor sanırım. Benim bazı tanıdıklarım da mason; bunda korkulacak veya endişe duyacak birşey görmüyorum ben açıkçası. Aksine hayır işlerinde bulunuyorlar diye biliyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X