• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mason cemiyetine üye olan biri ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu sıtede ataturke mason dıyorlardı
halbukı ataturk burda masonların localarını kapatan kısıdır
bu sıtede verılen bılgılerınde guvenırlıgı yok aslında
Özellikle baktım bende meraktan ünlü masonlar, büyük üstadlar kısmında liste liste isim vermişler ama Atatürkün adı geçmiyor, yaverinin üye olduğunu yazmışlar sadece. Masonlukla ilgili bir de bayağı aktif forum var isteyen herkesin üye olup konu açabildiği onunla mı karıştırıyorsunuz acaba?

Buarada tabiki tarihi konularda bu kurumunda güvenilirliği tartışılır. Ama en azından bildiğin resmi dernek. Tüzüğü, devlet denetimi vs. var. Masonluk içeriği hakkında burdan bilgi aramak, komplo teorisyenlerinden bilgi almaktan daha mantıklı.

Özellikle baktım bende meraktan ünlü masonlar, büyük üstadlar kısmında liste liste isim vermişler ama Atatürkün adı geçmiyor, yaverinin üye olduğunu yazmışlar sadece. Masonlukla ilgili bir de bayağı aktif forum var isteyen herkesin üye olup konu açabildiği onunla mı karıştırıyorsunuz acaba?

Buarada tabiki tarihi konularda bu kurumunda güvenilirliği tartışılır. Ama en azından bildiğin resmi dernek. Tüzüğü, devlet denetimi vs. var. Masonluk içeriği hakkında burdan bilgi aramak, komplo teorisyenlerinden bilgi almaktan daha mantıklı.
baktıgınızda yoksa ya dıger sıteyle karıstırmısımdır ya da duzenlenmıstır buyuk ıhtımal ...sız yok dıyorsanız yoktur ve olmamasına sevındım gordugumde rahatsız olmustum cunku :)

Masonlukla ilgili bir konu açılırsa işin içine mason locası, illüminati, mason kulüpleri, din vb girer, sitede de dini konular yasak olduğuna göre konuyu kapatıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X