- 4 Aralık 2024
- 6
- -12
- 1
- 27
- Konu Sahibi mavinintonu11
-
Bide kapali ama modern cilveli ariyolarKızlar son zamanlarda maskuleniz, alfa erkek, kırmızı hap gibi içerikler var ve erkekler tarafından sıkça takip ediliyor ne diyorsunuz
Alfa erkek yani istenilen bir model var buna benzer içerikler sunuluyor. Hatta uzak durulması gereken kızlar olarak( kırmızı bayraklı) diyorlar ki :
Feminist, babasıyla sorunlu olan, kıskanç, renkli saçlı dövmeli, sosyal medyadan ilgi arayan, drama aşıgı, parti kızı, geçmişi olan şeklinde sıralıyorlar.
Bekar anne yazmamışımKızlar son zamanlarda maskuleniz, alfa erkek, kırmızı hap gibi içerikler var ve erkekler tarafından sıkça takip ediliyor ne diyorsunuz
Alfa erkek yani istenilen bir model var buna benzer içerikler sunuluyor. Hatta uzak durulması gereken kızlar olarak( kırmızı bayraklı) diyorlar ki :
Feminist, babasıyla sorunlu olan, kıskanç, renkli saçlı dövmeli, sosyal medyadan ilgi arayan, drama aşıgı, parti kızı, geçmişi olan şeklinde sıralıyorlar.
Eee?Kızlar son zamanlarda maskuleniz, alfa erkek, kırmızı hap gibi içerikler var ve erkekler tarafından sıkça takip ediliyor ne diyorsunuz
İnternete maskülen erkek yazınca çıkıyor hepsi neyi anlayamıyorsun. Bende merak ettim ve sordum oha beM mavinintonu11 konularınıza baktım da yazım diliniz bir değişik geldi. erkek üye olabilir misiniz?
akıma gelince, takip etmiyorum ama durumdan anladığım bu ülkenin kendini fasulye gibi nimetten sayan önlerindeki 2 cm'lik fazlalığı sallandıra sallandıra gezen erkolarının bir başka tezahürü olduğu şeklinde.
eskiden kahvehanelerde mangalda kül bırakmayanlar şimdi sosyal medyaya geçiş yapmış anlaşılan.
Bizim Elif bu. Anlayanlar anladı. (Umarım banlanmam)Bide kapali ama modern cilveli ariyolar
Hiç duymadım görmedim ama red flagların çoğu bana doğru geldi kıskanç insanı bırak sevgili arkadaş olarak sevmem evet mavi yeşil pembe vs renkli saç kullanmak bana saçma sapan gelir dövmeli insan sevmem ( anlamlı ya da minimal dövmeler hariç) sosyal medyadan ilgi arayan boş insanı sevmem drama aşığına burda iki satır yazsa katlanamıyoruz sevmem mevzu ne anlamadım biz de erkekleri sınıflandırıyoruz şu erkeklerden uzak durun vs diyeKızlar son zamanlarda maskuleniz, alfa erkek, kırmızı hap gibi içerikler var ve erkekler tarafından sıkça takip ediliyor ne diyorsunuz
Erkek maskülen olur zaten. Olmazsa ona erkek denmez ki!?İnternete maskülen erkek yazınca çıkıyor hepsi neyi anlayamıyorsun. Bende merak ettim ve sordum oha be
Kızlar son zamanlarda maskuleniz, alfa erkek, kırmızı hap gibi içerikler var ve erkekler tarafından sıkça takip ediliyor ne diyorsunuz
Amannn her şeye bir ısım ısteKızlar son zamanlarda maskuleniz, alfa erkek, kırmızı hap gibi içerikler var ve erkekler tarafından sıkça takip ediliyor ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?