• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Masko ve Modoko

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
116
İstanbul
Bu Mobilya Merkezlerinde ürünlerini kaliteli sağlam buldugunuz ve çeşitliliği çok olan özellikle oturma grupları için hangi markayı önerirsiniz? O kadar çok mağaza varki asla bilmeden gidemez insan

evet canım o kadar çok mağaza varki insan bilemiyo hangisine gireceğini.biz bi kaç sene önce modokoda fikret karalardan köşe koltuk takımı almıştık.istediğimiz renk ve ölçüde yapıldı.gayet memnunum.çok kaliteli ve sağlam.
berat&ayge mobilyadanda yemek odası olmıştık.oranında ürünleri çok güzel.kaliteli ve sağlam.kendi ölçünüze göre yaptırabiliyosunuz.
ben bu mağazaların mobilyalarından memnunum. bu iki mağazada da çeşitli şeçenekler var.
Ama insan gezip görmeden karar veremez.tüm günü ayırıp mağazaları gezmek lazım.:1rolleyes:

Son düzenleme:
Bende inanın şaışırmıştım hangi birine girsem diye ama "gökkuşağı"diye bi mağaza vardı masko da,yemek odası,yatak odası ve salon takımı mı ordan almıştık swarowski li hem de koltuklar,dolaplar falan...Düşer falan diye tereddüt ettim ama sapasağlam hiç bişey olmadı gayet memnunum....

Bnede Maskodan aldım
Yemek odamı tv üntemi rapsodi mobilyanın fabrika satış mağazasından
Yatak odamı salon koltuklarımı Petekland mobilyadan aldım
Köşe koltuğumuda Topçuoğlu conseptten
Ürün kumaş seçenekleri felan hepsinden çok memnun kaldı şuan evime yerleşti 1 ay sonra kullanıcam inş :)

bende henuz arastirma kismindayim
sadece yemek takimi ve salon grubunu masko'da Ermo Design'dan aldik
yatak, oturma ve calisma odalari alinmadi daha bakiniyorum..

o kadar büyük bi yer ve ben o kadar hazırlıksız gittimki gezemedim gönlüme göre. Ama fm tasarım diye bir yer gördüm bilmiyorum aranızda giren gören beğenen oldumu? Şimdi yataklı olsun istiyorum ben koltuklarım ama güzel de görünsün istiyorum, mobilyalarım kaliteli olsun istiyorum. Ve bu işler tehlikeli diyorlar zaman verirler çok sonra getirirler diyorlar çeiniyorum, heryere güven olmuyor. Artı giyinme odasının dolabı özel yaptırılacak, öyle biryer olmalıki kısa sürede temiz güzel iş çıkarmalı (tabi özel dolap için zaman ister 1 ay o ayrı) ve fiyatları çok aşırı uçmuş olmamalı.

ılk olarak modokodan eŞya almayı dÜŞnÜyorsan ucuz olacaĞını dÜŞÜnme.
Ben yatak odamı ronı mobılyadan almıŞtım 3 sene Önce hemen her yerı derı kaplama kulpları dahıl hıÇ bır Şey olmadı Çok memnunum ama ronı mobılya stıl deĞıŞtırerek avangard mobılya aĞırlıklı satıyorlar artık. Salon takımımı ıse ardını mobılyadan almıŞtım kÖŞe koltuk ve tv Ünıtesı olarak. Fıyatlar Çok ucuz deĞıl ama ıstedıĞın kumaŞa ve yaptıĞın pazarlıĞa gÖre deĞıŞıyor tabıkı..

Back
X