masalımızın ikinci adımı.. NİŞANIMIZ

sağol canım, aynıları senin için de geçerli =) askerde, batmanda.. 5 gün kaldı gelmesine. sağ salim gelsinler inşallah

ayy sedef seni hatırladım canııım :) :) kpss hazırlıklarında yazışıyorduk sen öğretmenlik için hazırlanıyordun galıba 2013 ün son aylarıydı. NuRNuR2 ydi nick o zamanlar hatırlar mısın bilmiyorum ama

sevindm canım ya 5günü kalmıs nisanlının sağ salim döner inşallah :) sen sınav, askerlik süreçlerini atlattın benim için dolu dolu bi kpss süreci geçti şimdi de uzun dönem askerlik süreci baslayacak şimdiden kastım da ağustosta inşallah o süreçte geçer yazarım sana burda olursan

Yeni gördüm çok güzelsin maşallah çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin, ağzınızın tadı hiç kaçmasın inşallah :)

Biliyorum tatlim hatirladim. Cok sukur askerim geldi. İnsallah seninki de hayirlisiya bitirip gelir tatlim. Kpss isi olmayinca mecburen kolejde basladim. Ozel sektor cok zor ama kpss ile ugrasmak da cok yipratiyor insani. Hayirlisi diyorum artik
Yeni gördüm çok güzelsin maşallah çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin, ağzınızın tadı hiç kaçmasın inşallah :)
Sagol canimm cok tesekkur ederim

Kiz sen nesin oyle.
Fotojenik dogmussun resmen.
O guzel gulusun hic eksik olmasin yuzunden.
Allahim utandirmasin hep mutlu olun insalahh.

Allahhııımmmmmmmm
Sarı herkese yakışmaz ama size çoook yakışmışşş
Üstelik papatyaları çok iyi düşünmüşsünüz. Fotoğraflara hayat vermiş
Fotoğraflardaki içten gülüşünüz ne kadar mutlu olduğunuzu yansıtıyor. Dilerim bir ömür boyu mutlu olursunuz.
Henüz hayatımda biri yok ama benim konseptimde böyle olabilir. Tarzıma çok yakın

Kiz sen nesin oyle.
Fotojenik dogmussun resmen.
O guzel gulusun hic eksik olmasin yuzunden.
Allahim utandirmasin hep mutlu olun insalahh.
Sagol tatlimm tesekkur ederim :)
Sagol tatlimm. Fikir verebildiysem ne mutlu bana :)

MAŞALLAH....MAŞALLAH... 41 KERE MAŞALLAH....
Ablacığım maşallah çok güzelsiniz. Kalbinizin güzelliği yüzünüze yansımış
Resimlerde nişanlınızla çok güzel çıkmışsınız Bu kadar güzel resimleri görünce açıklamaya yazmış olmasanız nişanlanmak yerine valla evleniyorsunuz sanırdım

sağol bitanem, beğenmene sevindim

Maşallah Böyle güzel çifti ve resimlerini beğenmemek mümkün mü?
darısı inşallah rüya gibi olmasını dilediğim düğün fotoğraflarınızı görmeye...
amin tatlım, inşallah en kısa zamanda. benim işime göre düğün tarihini koyucaz. dualarını bekliyorum =)
darısı senin başına, daha güzelleri senin olsun

ay aman Allahim o nasil masum bir guzellik.. tü tü tü kirk bir kere masallah.. su gibisiniz gercekten :) bu kk daki tum gelinler mi guzel olur ya.. Masallllah duru guzelliginize omur boyu mutluluklar dilerim

Rabbim daim etsin inşallah maşallah. .
teşekkür ederim canımmm
ay aman Allahim o nasil masum bir guzellik.. tü tü tü kirk bir kere masallah.. su gibisiniz gercekten :) bu kk daki tum gelinler mi guzel olur ya.. Masallllah duru guzelliginize omur boyu mutluluklar dilerim
çok teşekkür ederim, utandırdınız beni o sizin gören gözlerinizin güzelliği

Maşallah çok yakışmışsınız Allah mutlu etsin sizi bir ömür boyu inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…