• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masalımız Gerçek Oldu Deren & Tamer (23/o7/2o1o)

Ömür boyu gülücükler yüzünüzden eksik olmasın. Çok güzel bir gelin olmuşsun çok güzel bir düğün...
Darısı bekar arkadaşlarımıza. Mutluluklar dilerim:nazar:

allah mesut etsin canım biraz eleştiri yapsam kızmazsın umarım gelinliğin ve saçın güzel olmuş ama makyaj yüzünün rengine hiç olmamış sıradan günlük bir makyaj gibi duruyo. birde düğünden 2-3 hafta önceden göz çevren için bakıma gidebilirdin kırışıklıkların çok gözükmüş resimde yada fotoğrafçı düzeltebilirdi canım sakın kızma

ayyyyyyyyyyyyyyy ben daha yeni görüyorum cnm vallahi çok güzel olmuşsun tü tü tü maşallah ikinizede ay bayıldım valla herşeyinle çok harika olmuşsun e artık başımıza diorum bi ömür boyu mutluluklar dilerim

Hepinize Çok Çokkkkk Teşekkür Ederim Arkadaşlar a.s.
Darısı Tüm Sevenlerin Başına Olsun İnşallah :asigim:

Canim benim, sizin kadar tatli bebisleriniz olur insallah....
Cok cok cok güzel olmus hersey...inan mutlulugun gözlerinden okunuyor :))
Cok sekersiniz ikinizde. cok yakismissiniz Rabbim ayirmasin, bir ömür mutlu etsin insallah....

Mutluluğunuz fotoğraflardan dışarıya taşmış.Allah hep yüzünüzü güldürsün.Mutluluğunuzun bir ömür sürmesini dilerim.

çoook güzel olmuşsunuz,bir ömür mutluluklar
güzel bir gelin olmuşsun,damadımız da manken gibi maşallah

İçten Yorumlarınız İçin Çooook Teşekkür Ederim Arkadaşlar a.s.

Darısı Hepinizin Başına Olsun İnşallah :asigim:

ya kardeş diğer topicte de vermişsin linki ama albümü kaldırdın mı göremiyorum ben bulamadım ya

Lütfen kapatılması gereken konuları ve silmek istediğiniz fotoğrafları yönetime bildiriniz.
Sizlerin içerik silmesi yasaktır.
EDIT tuşu imla hatalarını düzeltmek amacıyla kullanılır.

Back