Masalımız Gerçek Oldu Deren & Tamer (23/o7/2o1o)

çok beğendim, süpersiniz mutluluklar :asigim:
keşke bir resimdede ciddi dursaydın sende tam artist gibi olurdunuz o zaman film afişi gibi bişi olurdu

maşallah maşallah maşallah Allah daim etsin mutluluğunuzu

Çok Teşekkürler a.s.

ayyyy çok tatlısınız fotolar fln harika ya mutlulugunuz bir ömür sürsün

Çok Teşekkür Ederimm opuyorumnanaktan

çok beğendim, süpersiniz mutluluklar :asigim:
keşke bir resimdede ciddi dursaydın sende tam artist gibi olurdunuz o zaman film afişi gibi bişi olurdu

Valla Fotoğrafcının Suçu Normal Gülüyordum Ben Aslında
O Hala zorla gülüyo gibisin daha içten daha içten diye diye 32 dişimi çıkarttı ortaya hoş zaten ciddi olmak bana yakışmıyo kaydirigubbakcemile3

Bu Arada Çok Teşekkürler Yorumun İçin

ahh şu şipşakçılar klava: bir rahat vermiyorlar zaten.. sanane kardişim benim pozumdan gğlüşümden ben buyum resimdede böyle çıkmalıyım dimi sempatiksalakcinni

zaten işin esprisiydi ciddiyet, herşey çok güzel canım :1hug:
rica ederim :CüvCüv:

Fotoğraflar çok güzel, çok neşeli, cıvıl cıvıl bir gelin olmuşsunuz. Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Mutluluklar dilerim maşallah çok güzel olmuşsunuz çok yakışmışsınız.

mutluluklar dilerim bende
pozlar çok orjinal olmuş çok güzller hepsi
ama keşke o kadar çok kına yakmasaydın canım yaa dikkatim ister istemez ona gitti fotolarda

Mutluluklar dilerim maşallah çok güzel olmuşsunuz çok yakışmışsınız.

Çok Teşekkür Ederim o Sizin Gözlerinizin Güzelliği opuyorumnanaktan

mutluluklar dilerim :)

Teşekkürler a.s.

mutluluklar dilerim bende
pozlar çok orjinal olmuş çok güzller hepsi
ama keşke o kadar çok kına yakmasaydın canım yaa dikkatim ister istemez ona gitti fotolarda

Çok Teşekkürler a.s.
Kınayı Böyle Yakmayı Ben İstedim Gelin Olduğum Belli Olsun Dedim Birdaha Ne Zaman Yakıcamki Hayatımda Diye Düşünerek Bol Bol Sürdürdüm Zaten Hemencik Geçti ohaoldumsmile

Bir ömür mutlu olun inşallah... Çok neşeli bir çifte benziyorsunuz. Herşey çok güzel görünüyor.
Bu arada yüzüklerinizi çok beğendim.

canım mutluluklar diliyorum sana çok güzel olmuş herşeyiniz fotolara bayılsımbayanssulusmile

Süper Kareler Canım Ya.. Hayran Olmamak Elde Değil..
Ne Şirinsin Sen Öylee :kedi:
Allah Bi Yastıkta Kocatsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…