masal gibi home sweet home..:)

Forumdaki en güzel, en sevimli evlerden biri İnşallah bana da böyle cici bir ev nasip olur

öncelikle çok teşekkür ederim.. :) banyodaki havlu rafı english home, yatak odasndaki dilsiz uşağın bi markası yok.. Mutfaktaki reçelleri koyduğum raf paşabahçeden almıştım..:)

Cok sirin bir ev gule gule oturun :)
teşekkür ederimmm :)

Forumdaki en güzel, en sevimli evlerden biri İnşallah bana da böyle cici bir ev nasip olur

çok çok teşekkür ederim... aminnnn Allah gönlünüze göre versin inşallah

gayet iç açıcı duruyor. insanın bu evden dışarı çıkası gelmez ki :)
bende hep evdeyim zaten hihi:)

gerçekten çok güzel güle güle oturun...

çok teşekkür ederimmm :)

yatak odası dolabı,masko Hilal bebe & genç mobilyadan mı tarzlarına çok benzettim de..

Son düzenleme:
canım ikeadan aldığın ürünlerden memnun musun tavsiye eder misin ?

canım ikeadan aldığım zaten mutfak masam ve yatağım onlardanda memnunum :):)

içim açıldı valla canım cok guzel gule gule oturun ozellıkle pırılın onlugune bayıldım :) cok seker

hihih saol canım :))

yatak odası dolabı,masko Hilal bebe & genç mobilyadan mı tarzlarına çok benzettim de..

yok hayır değil.. hiç bilmiyorum..:)

Evine tek kelimeyle ba-yıl-dım. Çünkü ben de böyle dizayn etmek istiyorum ve kervandan, bernardodan vs aldıklarımızın hepsi aynı

"tel dolabımıydı" o mutfakta gördüğüm :) nedense ben çok severim tel dolaplarını
böyle cıvıl cıvılda çok hoş olmuş ve hemen kayıtetim böyle bir şey yaptırabilirim :)

çok çok çok beğendim,bu tarzı oldum olası çok severim de çok amatörüm becerebileceğimden emin değilim.

yavaş yavaş tüm sayfaları okuyayım bakalım tüyoları toplayayım:):)

bayıldım evine özellikle mutfapına bi kaç parça da bende var ama öğrenmek istiyorum özellikle o dolabı filan sen mi yaptırdın yaa bende istiyorum :))

Allah'immmmm,nasil tatli bir ev buuu.Gercekten sanki masal kitaplarindan fiskirmis gibi.Tek kelimeyle muhtesem.Allah nazarlardan saklasin.O kadar begeniyorum ki bu tarzi ama Almanya'da olmuyor.Hem bulamiyorsun böyle magazalar,internettende bir kac parca buluyorsun ama fiyatlar o kadar ucukki yanina yaklasamiyorsun.Ayrica Türkiye'de bir modeli yaptirma sansin var.burada el isciligi cok pahali oldugundan yaptirmak 2-3 kati daha da pahali oluyor.Yani bu demektir ki,icimde ukte kalacak maalesef(
Güle güle neseyle oturun insallah.Cok cok cok cok ama cok begendim her bir detayini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…