masal gibi home sweet home..:)

Canım evin harika olmuş, mutlulukla aşkla oturun inşallah. Herşey özenle seçilmiş, düşünülerek yerleştirilmiş.
Bende sana yolluklarının markasını sorucam, turkuaz turkuaz çok güzel göründüler gözüme....
belki daha önce sorulmuştur ama 11. sayfaya kadar okuyabildim yorumları sonra sıkıntı geldi:)

Masal evi gibi. Çok cicili bicili. Aksesuarların hoş...

teşekkürlerr.

sen nasıl bir evsin böyle yaaa :) Benim evim olmalı bu

teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin :)

çok çok teşekkür ederim cnm. English homedan aldım.:)

aa teşekkür ederim çok incesiniz..

ferforjeler yıkmış geçirmiş ortalığı, bayıldım. ferforje karyoladan memnun musunuz? ayrıca yatak odası takımınızı nereye ve ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim:26: bu soru size kesin soruldu ama 30 sayfalık geçmişi okumak istemiyorum :)

mutlu mesut oturmanız dileğiyle :)

merhaba.. karyolamdan çok memnunum. teşekkür ederim beğenileriniz için. Masko da yaptırmıştım fakat artık orası yok ..

çok şirin ve cici bir eviniz variyi günlerde oturun

çok teşekkür ederim aminn inşallah

ben de bayıldım çok şirin olmuş
güzel günlerde oturun inşallah:)

amin inşallahhh :)

Evinizde kullandığınız aksesuarlar çoooooook tatlı
teşekkür ederimmm..

Ütü masası ve mutfaktaki pembeli çiçekli beyaz küçük bir dolap var onu sorucaktım nereden aldığınızı :)

herşey çok güzel ve özenle yerleştirilmiş...güle güle huzurla oturun..

(yalnız çocuğunuz var mı bilmiyorum) ki bu fotolara bakarken yok farzederek söylüyorum..çocuğunuz olsun çok zorluk çekersiniz gibi..gibi..gibi..
evini sadeleştirmeye ve temizlikten zaman kazanmaya çalışmaktan fazla yoruldum mu ne:)))

Ütü masası ve mutfaktaki pembeli çiçekli beyaz küçük bir dolap var onu sorucaktım nereden aldığınızı :)
kervan mağazalarında bulabilirsin cnm
çok şirin bir ev dekorasyon çok güzel
teşekkürleeerr :)

henüz yok hamileyim doğunca sanırım herşey kalkacak :))))

Evinize ba-yil-dim. Tam hayalimdeki ev. Allah agiz tadiyla mutlulukla oturmanizi nasip etsin.
amiiiinnnn çok teşekkür ederimmm
çok çok güzel tv de beyaz olsa daha güzel olurmuş tek o göze çarpıyor :)

teşekkürleeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…