- Konu Sahibi papatyax79
-
Merhaba Arkadaşlar..İşlerimin Yoğunluğundan dolayı foruma çok sık giremiyorum ne yazıkki.Ameliyatımın bugün tam 1 ayı doldu.Daha henüz istediğim yumuşaklıkta değiller doğal olarak.Ama görünümleri gerçekten çok güzel.Yuvarlak protez seçmekte ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum onlara her baktığımda.Masajlar hakkında bilgilerimizi paylaşırsak herkes için yararlı olacağına inanıyorum.Çünkü Her Doktorun tekniği farklı oluyor.Mesela benim doktorum önce protezi elinle kavrayabileceğin şekilde önce soldan sağa sonra sağdan sola dairesel hareketlerle,sonra sağ sol ve yukardan aşağıya hareketlerle masaja devam etmemi istedi.Doktoruma bunu ne kadar süre yapmam gerektiğini unuttum açıkçası ama günde 3-4 kere yapmaya çalışıyorum.Sizler nasıl yapıyorsunuz masajları ve yumuşamaları için herhangi bir krem yada yağ kullanıyormusunuz ve bu masajlar ne kadar süre yapılıcak paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...a.s.
benim de doktorum 1 ayı doldurduktan sonra masaja başlayacağımı söylemişti.bir ayımı dolduralı bi kaç gün falan oluyo.ben masajı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez bebek yağı ile yapıorum.halen çok ama çok sertler ve görüntü olarak da kalıp gibi duruyolar.sanki tunç bir heykelin göğüs kısmı alınıp bana yapıştırılmış gibi.ben yaptırdığıma pişmanım gerçekten.bi süre daha katlanıp yumuşamalarını bekliycem.daha da yumuşamazlarsa bir an önce bunlardan kurtulmaya bakıcam.:1closedeyes:
bnm bugun 2.günüm masaj konusunda doktorum masaj kesnlkle yapılmaycak dedi.protez kayabilirmiş.. masaj yapmaycam yanii..zaten suan da dokunuyorum ve semsert degiller ..
ne ilginç öyleyse eğer temaslada kayabilir
ya bende masaj yapamıorum valla,üseniyomuyum neyim,çok zor gelio,
masaj yumuşama süresini azaltıyo dimi yani masaj yapmasamda yumusacaklar ama daha gecmi yumuşarlar? gerci ben ameliyat olalı 4,5ay oldu ama öle ymusacık değiller,sürekli masaj yapmadığım içinmi acaba?
Selamlar, masaj icin su siteye bakmanizi oneririm. advanced-art.com/Breast-Aug-Massage.htm
Selamlar, masaj icin su siteye bakmanizi oneririm. advanced-art.com/Breast-Aug-Massage.htm
Hiçbir doktorun böyle bir masaj önereceğini sanmıyorum.
Çok garip geldi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?