Masaj teknikleri ve dikiş izi

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
Kızlar 25 nisanda meme büyütme ameliyati oldum. Doktorum masaj önerdi şöyle ki; avuç içine yağlı bi krem alıp avuç icini göğüs ucuna yerlestirerek 3kez saat yönüne 3 kez saat yönü tersine doğru masaj yapmamı istedi günde 3 kez. Sizce bu yeterli mi? Siz nasıl masajlar yapıyorsunuz? Ve bu masajı ne kadar süre yapmalıyım yaklaşık olarak?

Dikiş izlerim için de Noskar jel verdi. Var mı kullanıp memnun kalan yoksa baska kreme mi yönelsem? Dikiş yerlerim sertleşti kalın bi deri gibi sanki normal mi?

Senin adına çok sevindim benimde en büyük hayalim. inş darısı başıma damlamı yuvarlakmı konuldu.çok ağrıların oldumu.morarma oldumu birde nerede kaça yaptırdın yardımcı olurmusun geçmiş olsun

Senin adına çok sevindim benimde en büyük hayalim. inş darısı başıma damlamı yuvarlakmı konuldu.çok ağrıların oldumu.morarma oldumu birde nerede kaça yaptırdın yardımcı olurmusun geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah darısı başına canım. Benim 295 natrelle yuvarlak kas altı koyuldu daha 1 ayim dolmadi ama iyilesme hızla ilerliyor ve yumuşama başladı. Ağrım ilk 5 gün fazlaydı desteksiz yatıp kalkamadim ama 5gün 1 hafta sonrasında hızla iyilesiyorsun. Morarmam olmadı benim sisliklerim oldu doğal olarak o da zamanla geçiyor. Ben araştırma hastanesinde oldum 6.5 bine

Kızlar masaj ve dikiş izi konusunda yok mu yardımcı olcak kimse
O kişiden kişiye değişir canım herkes aynı ameliyatı olmuyor sonuçta yöntemler farklı olunca kullanılan protez nerden koyulduğu filan zaten doktor söylüyor nasıl yapacağını bence doktorun söylediği gibi olmalı ona uyulmali

çok geçmiş olsun... Dikiş yeriniz neresiydi? Ben kasaltı olmasına eminim ama kesi yeri konusunda kararsızım. Koltuk altı hem görünmesi hem de daha zor olması nedeniyle düşündürüyor. Meme altı da daha rahat ve kolay gerçekleşiyor ameliyat -sanırım- , fakat oradaki izler daha göz batıp rahatsız edici bence.

Çok kararsızım :// Nasıl olmalı sizce kesi yeri?

çok geçmiş olsun... Dikiş yeriniz neresiydi? Ben kasaltı olmasına eminim ama kesi yeri konusunda kararsızım. Koltuk altı hem görünmesi hem de daha zor olması nedeniyle düşündürüyor. Meme altı da daha rahat ve kolay gerçekleşiyor ameliyat -sanırım- , fakat oradaki izler daha göz batıp rahatsız edici bence.

Çok kararsızım :// Nasıl olmalı sizce kesi yeri?
Göğüs ucu ya da altı olmalı bence göğüs ucunda süt bezleri az da olsa zarar girebiliyor ama altı daha mantikli zamanla geçiyor mus

X