Masa örtüsü arıyorum, lütfen yardım

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
kızlar ben masa örtüsü bulamadım. Linense baktım doğru dürüst renkte yoktu beyaz ve desenli vardı oda 75 lira dedi.

Ona benzer daha uyguna bulabileceğimi düşündüm.

Leke tutmayan olsun diyorum ama yüzde yüz polyestermi olması gerekiyor? Siz nasıl nerelerden aldınız?

Tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilirmi. Nereden alabilirim.

evet bernardoya bakabilirsiniz biraz pahalı ama çok şık duruyor

teşekkür ederim arkadaşlar,

forest ,source,yarenka çok tşk ederim, bernardoda masa örtüsü oldugunu bilmiyordumdün bernardoya gittim,77 liraydı, indirimle 65 liraya aldım masa örtümü.Çok begenerek aldım, gerçekten guzel masa örtüleri varmış. ama hem pamuk hem polyester, leke tutanlardan.

Yüzde yüz polyester olanlar leke tutmuyormuş sanırım.

Makinede çıkıyormu masa örtüsündeki ufak tefek lekeler. Umarım kullanışlı olur.bilemiyorum tereddütteyim. Gerçi artık güçlü deterjanlar var.

Kullanan bi arkadaşım, leke tutmaz diye aldım leke tutuyor demişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence leke tutmaz.Dediğin gibi envai çeşit deterjanlar var artık..Resmi varsa bakalım istersen nasıldır leke tutarmı

canım bu modeli aldım, üstteki gri peçetelik olanın masa örtüsünü aldım.
082cac9d-e28b-46f7-a005-87c81586c199.jpg
.

Alttaki kahve rengi olanıydı, o da çok guzeldi, ama benim salonum gri ağırlıklı oldugu için gri olanını aldım. yuzde 40 polyester, yuzde 60 pamuk özellikte.

eşimin koluna salçalı yag bulaşmıştı, önemsemedim fazla, olur olmaz silmek lazım sanırım bulaşık deterjanıyla, makineye attım, lekesi çıkmamış.Neyse çok görünmüyor ama, yinede çıksaydı keşke. Masa örtüsüne böyle birşey dökülürse hemen mudahale etmekmi lazım acaba. Bu konuda tecrübem pek yok. Evlenince önemli olmaya başladı şu leke, temizlik,çamaşır işleri. Öf ne zormuş

Back