How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Şekillendiriciler Maşa kullanımında deneyimli olanlar yardım edebilir mi lütfen ? ? :)

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kızlar ben de düz saçtan çok sıkıldım artık dalgalı kullanmak istiyorum . Maşa alıcam ama fikrinize ihtiyacım var . Benim saçlarımın boyu omzumdan aşağıda . Arkadan bakılırsa sırtımın tam ortasına geliyo uçları . Fotoğraf koyamıyorum ama umarım anlatabildim . Saçların uzunluğu çok önemli maşa kullanmakta . Sizce bu uzunluktaki saçlarıma maşa olur mu ? Doğal ve iri iri dalgalar istiyorum . Öyle kafamda boru gibi toplanmasından korkuyorum . Yardımınızı bekliyorum .. :enbuyukkk:

bende düz saç hiç sevmiyorum saçlarımda biraz yıpranmış olasada senn gibi. maşa yapıyorum evde maşam ince biraz kalın alıyorum ama yamuk yumuk oluyo be sempatiksalakcinni bende beceremiyorum arkadaşlara bi cvp verse ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile4

Arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar ben de aylar önce maşa aldım ama yapamadığım için dolabın bir köşesinde duruyordu.internette araştırırken bir saç videosu izledim şu yabancı sitelerin.ordan fikir alıp öğrendim.çok güzel oluyor kuaförden çıkmış gibi hemde.bakın anlatayım:önce saçlarınız mutlaka kuru ve temiz olmalı.önce saçınızı güzelce tarayın sonra hangi tarafa ayırcaksanız o tarafa doğru tarayın,ben önlerden başladım.tutamlar alın iki parmak kalınlığında falan çok az jöleye değdirin elinizi o tutama yedirin.ardından ben maşayı dipten başladım ama dik tutun.sıkıca sarın biraz bekleyin açılınca çok güzel bukle oluyor ama onu bırakmayın öyle.maşayla sardığınız her tutamı bigudilere sarın tek tek ama çok az jölelemeyi unutmayın.hepsini öyle bitirin.bir on beş dakika kafanız bigudilerle sarılı kalsın açmaya başlarken aşayıya doğru çekin bigudileri.sonra süper bir görüntü.inanın ben hiç beceremiyordum bu çok iyi yardım etti...:)

şöyleki.. saçlar temiz ve kuruyken ( bu önemli yoksa saçların yanar :) ) saçlarını büyük tutamlar halinde bölüyorsun. daha sonra en alttaki tutamı istediğin inceliğe parmağınla ayırıp ince tutamı dipten uca doğru sarıyorsun. uçtan dibe doğru sararsan yepisyeni kırıklara merhaba dersin ayrıca buklelerin sonrarı iğğğğreeennnç olur. heh ne dioduk. sardık saçı. maşayı minik gevşetip saçın içinde çeviriyoruz. bu sırada katlanan yer varsa düzeliyor. sonra saçı çekmeden maşayı çıkarıyoruz. az miktarda sprey sıkıyoruz. tüm saçı bu şekilde yaptın mı? yaptın. dök saçını önüne salla bir yandan da spreyle.. şahane olacak.. hatta böle omuzlarından biraz aşağıdaysa daha bir güzel oluyor.. hihoyyyt

Back