• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart'ta sonuç alacak arkadaşlar

aldemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
24
0
86
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,
Ben uzun bir süre önce kaydolmuştum,fakat tüp bebeğe ara verince herşeyden soğudum.
17 Şubat'ta transferim oldu ,2 tane 01 Mart'ta kan testi var ve stresliyim biraz:(
Bende hiç belirti yok,herkeste farklı olduğunu söylüyorlar,bu zamana kadar yerleşme kanaması da olmadı?
Bunlar gerçekten normal mi?Böyle gerçekten hamile kalan var mı?
4 kere tüp bebek tedavisi gördüm hepsi negatifti.:43:

Kızlar yardım edin lütfen,

12.gün değerim:23.90 çıktı.
04 mart'ta tekrar test var.
böyle düşük rakam sonra yükselir mi?:43:

canım bence değerin normal...böyle çıkıp sonradan artan çok var.lütfen sakince bekle...inşallah hamilesindir...

ben anladım zaten birinin senin yerine yazdığını:)))arkadaşlarından biri sandım.

ilk tüp bebek denememiz..ben de 6 martta test yaptırıcam..inşallah güzel haberler veririm..bu arada sizin sonuç pozitif telaşa luzum yok:))

tüp bebekte embriyo transferi sonrası 12 günlük bekleme dönemi oluyor.. işte o 12 gün nasıl geçiyor birtek yaşayan bilir..her dakika kendindeki değişiklikleri kontrol edip duruyorsun, dua ediyorsun, biraz heyecan biraz korku ve hepsini bastıran ümit etme.. elinden geleni yaptıktan sonra Yaratıcıya sıgınıp ondan dileme..ben ve benim gibi ilk denemesi olanlar acaba bu yaşadıklarımın bir ifadesi var mı, birileri bu süreci bize ifade edebilir mi deyip duruyordur..inşallah benim gibi bekleyen tüm arkadaşların pozitif sonuçlarla yüreği ferahlar..anne olabilme adına atılan bu adım bebeğimizi kucağımıza alma ile taçlanır..herkese başarılar

Merhaba Arkadaşlar,
Ben uzun bir süre önce kaydolmuştum,fakat tüp bebeğe ara verince herşeyden soğudum.
17 Şubat'ta transferim oldu ,2 tane 01 Mart'ta kan testi var ve stresliyim biraz:(
Bende hiç belirti yok,herkeste farklı olduğunu söylüyorlar,bu zamana kadar yerleşme kanaması da olmadı?
Bunlar gerçekten normal mi?Böyle gerçekten hamile kalan var mı?
4 kere tüp bebek tedavisi gördüm hepsi negatifti.:43:

Canım geçmiş olsun 4 negatifin varmış mutlaka lenfosit aşıyı araştır ve doktorunla bunu konuş ve mutlaka dene benimde 4 kaybım vardı hep kanamalarım oluyordu ve em fazla 21 haftaya kadar dayanabildi bu aşıyı yaptırdım şuana kadar kanamam olmadı inşallah bundan sonrada olmaz bu aşının negatif sonucu çok olanlardada işe yaradını okudum araştır lütfen

kızlar,
12.gün:23.90
15.gün:98.82
18.gün:379.70

değerler normal seyretmiş mi? doktor 22.gün tekrar kan ver dediler,perşembe ultrasona gel dediler:53:

Back
X