Simay im senn bebis bizimkilerde n büyüktü sanki yanlış mi hatırlıyorum ne zaman doğum yapmistinBende yettigince emziriyorum bakalim sanirim elma iy geliyor elma suyu yapip veriyorum ufaktan alissin bi dahaki ay corbalara baslicam ben kizimdada erken basladim hicbisicik olmaz ygurdunu bile mayalayip verin nolcak hatta meyve puresi bile olur 4 ay doldugunda ama mamalarla cocuga hormon yuklemeyin meme vermeyenler mecbur vericek ama dogal yemegede alissin gece yatmadN aptamil hero baby muallebileri verin iki uc cay kasigiyla baslayin bak nasi guzel uyuycaklar ben de baslicam b aysonu tecrube ile sabit kizlar kasiga alissinlar
Bende oylee yapiyorumm yusufum emio ben veriom ya yarim kestigimdeee bi bagirio geri veriom bide masallah hareketlii beraber yazioz simdi ben yaziom o bakip :)Ya dr bana az emzir fazla olduğu için kusuyor dur dedi ama ben bebis istediği kadar emziriyorum
Hehehh bwn yikadimm hatta beraber yikandik askimi yikayayim derkwn bwnde sirilsiklam oldumm :) amaa ilk deneyimimmBende yikiyamadim ama istiyorum
Aynen canım bende kesilmesin diye sağıyorum zaten hala da alması için uğraşıyorumSag muhakkak kesilmesin canim bazen protesto ederlermis zorlamadan ama ara ara dene vermwyi alana kadar ama sagmayida birakmaki kesilmesn
Senin bebiş 14 kasımda mı doğmuştu canım? Bakalım biz ne zaman başlarızBende yettigince emziriyorum bakalim sanirim elma iy geliyor elma suyu yapip veriyorum ufaktan alissin bi dahaki ay corbalara baslicam ben kizimdada erken basladim hicbisicik olmaz ygurdunu bile mayalayip verin nolcak hatta meyve puresi bile olur 4 ay doldugunda ama mamalarla cocuga hormon yuklemeyin meme vermeyenler mecbur vericek ama dogal yemegede alissin gece yatmadN aptamil hero baby muallebileri verin iki uc cay kasigiyla baslayin bak nasi guzel uyuycaklar ben de baslicam b aysonu tecrube ile sabit kizlar kasiga alissinlar
Benimki ilk defa böyle oldu canım bu kaka yapamama uykumuzu mahvetti resmen hala yok kaka ıkınıyor yavrumm öle. bizimki akşam 8 de uykuda .normalde gecede 2 defa kalkardı ama suan saat 3:30 dan sonra saat başı ayaktayız.Aynenn sukurki gece 1 de yatio sabah ezani kalkio azcik emziriom saat sekiz dokuz gibi uyanio benim bebitomdaa oyle ikina ikina yapioo buyuyolarr istee gunduzz ben is bile yapamiom kii
Cnm kulak copunu denedin miBenimki ilk defa böyle oldu canım bu kaka yapamama uykumuzu mahvetti resmen hala yok kaka ıkınıyor yavrumm öle. bizimki akşam 8 de uykuda .normalde gecede 2 defa kalkardı ama suan saat 3:30 dan sonra saat başı ayaktayız.
Yok canım denemedim ama gecede yapmazsa deniycem.Cnm kulak copunu denedin mi
Cnm benim bebitom da 4 gun kaka yapmadi zeytinyagina batirip 2 uc defa denedim sabahinaa ooooo 4 gunun acisini cikarmistii :)Yok canım denemedim ama gecede yapmazsa deniycem.
Bugün gaza geldim şimdi bizde çıktık banyodan yikadim meleğimi ilk defa :)Hehehh bwn yikadimm hatta beraber yikandik askimi yikayayim derkwn bwnde sirilsiklam oldumm :) amaa ilk deneyimimm
Eveett cnm yaaa ohhh misler gibi oldunuzz :) artik biz yikarizzzz bebisletimiziBugün gaza geldim şimdi bizde çıktık banyodan yikadim meleğimi ilk defa :)
Önce ben girdim yikandim sonra bebegimi aldım beraber yikandik cokk zevklii :)
Günaydın canım.uykusuz bir güne yine merhaba dedik biz. sizde durumlar nasıl?Gunaydinnn kizlaarrr
Hala almadimi canim ne yaptinizAynen canım bende kesilmesin diye sağıyorum zaten hala da alması için uğraşıyorum
Gunaydinnn kizlaarrr
Ciddimi hadi gozun aydin canm darisi bana hala cesaretim yokBugün gaza geldim şimdi bizde çıktık banyodan yikadim meleğimi ilk defa :)
Önce ben girdim yikandim sonra bebegimi aldım beraber yikandik cokk zevklii :)
Günaydın :) gün aydı da uykusuzluk devam ediyorGunaydinnn kizlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?