- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 34
Cnm kimseciklerr yoktu bugun yaaaa bi msj atann gerii gelmioo tek kaldimm yeaaaaBurdayım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kimseciklerr yoktu bugun yaaaa bi msj atann gerii gelmioo tek kaldimm yeaaaaBurdayım ben
Mamas papas aldım çok memnunum indirimdeydi pusetiyle beraber 1000 tl ye aldım.açılışı kapanışı çok kolayKizlarr bebek arabalarinizi hangii markaa vee ne kadaraaa aldinizz yaaa ben daha dahaaa almadimmm ama artikkkk almammm laziiiiiiiiiim
Geldim burdYım canım benim kasım annelerine takılıyordumdaCnm kimseciklerr yoktu bugun yaaaa bi msj atann gerii gelmioo tek kaldimm yeaaaa
En ufak şeyde korkuyoruz zaten. İlk deneyimler nede olsa :)
İşe başladım ve buralara da döndüm. oğlum iyi çok şükür. dr değiştireceğim sanırım. Sinirimi bozdu.
3260 gr doğdu. İlk ay 1650 gr aldı. 2 ay 1000 gr aldı. 3 ay 600 gr aldı. Pazartesi doktordaydık işte 600 gr çok azmış öyle dedi.
3 aylık bebe 6500 kg daha ne olsun. Laktazim adlı damlayı kullan 15 gün sonra gel. Yine almadıysa idrar kan tahlili yapalım dedi. Deldirmek istemiyom çocuğumu.
Ay maşallah saçlara bak yavrumun oy kuzum benimm çok tatlı meltemmmmKizlarrr bu da bnm askimmm :)
O içmesede 2-3 saate gögsünü boşalt canım ben öle yapıyorum sütün devamlılığını sağlamış oluyorum.ahh kızlar kafayı yicemm artık
şu Eymen bey beni öldü bitirdi yaa ne süt içiyor ne de mama
ne kadar uğraştıysam da hiç bir şey fayda etmedi süt de istemiyor mama da
süt içmiyor az olan sütüm de kesilcek diye korkuyorum artık çok uğraşıyorum ama bana mısın demiyor
ne yapacağım kızlar yaa bir akıl verin![]()
Bende kullanislii bisii istiyorum cnm ama geldi arabamiz ins memnun kalirimmMamas papas aldım çok memnunum indirimdeydi pusetiyle beraber 1000 tl ye aldım.açılışı kapanışı çok kolay
Bizim kizlarii bebisler epeyi yoruo galiba ses seda yokk tGeldim burdYım canım benim kasım annelerine takılıyordumda
Heheee tatlii askim bnm sabahin 6 sindan beri askimla oynuommAy maşallah saçlara bak yavrumun oy kuzum benimm çok tatlı meltemmmm
Benim oglusumm uyumuoo yinee burda tlfdann giriyorumm ahhh nerede ya eskii topiikkkkHuhu hadi topik hareketlen artık ben sizi bekler.kızlar benimki uyudu ben burdayım. Gündüz uyuttukça burda olcam.uyutam gelsin![]()
Eminim en kısa sürede toplanır millet. Ugün bizimkide uyumak istrmiyorrrrBenim oglusumm uyumuoo yinee burda tlfdann giriyorumm ahhh nerede ya eskii topiikkkk
Dorukta Evren Özboyacı.Doktorunuz kim canım?
Ayy yok alan çocuk alıyor. Şöyle birşey bana göre kg iyi olduğu için damlayı çok düzenli kullanmadım açıkçası. Birde damla sürekli dolapta durmak zorunda. Emzirme öncesi damlat tekrar dolaba üşengeçmiyim ne arada aklıma geldikçe damlattım. Fark falan yok. Çok hareketlendi az kg alması normal dr bunu fark edemiyor tabiiCanım benim oğlanda 3290 doğdu hastaneden 3200 le çıktık . Sarılık geçirdik baya kilomuz düştü sonra toparladık hastaneden çıktığımız kilomuza geldik sonrada ilk iki ay 1 er kg aldık 3. Ay 600 gr aldık bizde.doktor 2 hafta sonra kontrol dedi.fakat korkulacak bişey yok dedi normal dedi artık ortalama 500 gr alır dedi sadece kontrol amaçla bakalım dedi. Hani acaba kendimi okadar alıyor yoksa ihtahsızlıkmı var diye.dolaba attığım sütten günlük 200 ml ver dedi fakat biberon almıyor uyanıkken gece zorla 60 ml veriyorum.beni emiyor sadece.demekki doyuyor kendi az emiyor kilosuda normal diyorum artık.benim oğlan 5800 kg gerçi doktor 100 gr düşük yazdı 5900 gibi yani.bakalım 1 hafta sonra ne sölüyecek.peki sende ilaç işe yaradımı iştahını açtımı
Bende diyorum simaCanlar
Haklısın durdurabiliyorsa gelsin doktor durdursun kontrolde bu hep böle hareketlimi diyor tabi öle alala . bu hareketlenme kilo almalarını engelliyor ister istemez.birde sünnet olduk biz bu dönemde onunda etkisi olabilir.bakalım kontrolde ne çıkacak.her bebeğin grlişimi farklıdır karşılaştırmak çok yanlış aslında ama biz dayanamıyoruz.Dorukta Evren Özboyacı.
siz kime gidiyonuz ?
Ayy yok alan çocuk alıyor. Şöyle birşey bana göre kg iyi olduğu için damlayı çok düzenli kullanmadım açıkçası. Birde damla sürekli dolapta durmak zorunda. Emzirme öncesi damlat tekrar dolaba üşengeçmiyim ne arada aklıma geldikçe damlattım. Fark falan yok. Çok hareketlendi az kg alması normal dr bunu fark edemiyor tabii![]()
Sünnette etkili olmuştur büyük ihtimalle. Aynen valla karşılaştırmayalım zaten ama dr larda bebekleri iyi değerlendirsin.Bende diyorum sima
Haklısın durdurabiliyorsa gelsin doktor durdursun kontrolde bu hep böle hareketlimi diyor tabi öle alala . bu hareketlenme kilo almalarını engelliyor ister istemez.birde sünnet olduk biz bu dönemde onunda etkisi olabilir.bakalım kontrolde ne çıkacak.her bebeğin grlişimi farklıdır karşılaştırmak çok yanlış aslında ama biz dayanamıyoruz.
Ben de meme veriyorum ek gıda için erken değilmi simayKizlarr selam bebisler nasil meme verenler kackisiyiz ek gidaya gecen varm
Bende hhep normalin ustunde aldirdim kilo 3 y kontrolundd 680 gr aldi e artik meme ile doymuyolar sanirim ek gida sart hemsire nomal dddi ama
Medical parkta Engin Kutay canımDorukta Evren Özboyacı.
siz kime gidiyonuz ?
Hmm bi ona daa bakimm durr