- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 34
Evett kizz bi ara bozulduu diolardi ayla flan yaziodu simdii ne olduu bilmiyorumEvet facee takılıyorlar canım eski günleri özledim vallahi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett kizz bi ara bozulduu diolardi ayla flan yaziodu simdii ne olduu bilmiyorumEvet facee takılıyorlar canım eski günleri özledim vallahi..
Ay hoşgelmişiniz aylacım yokluğunuz çok belliydi.Geldm canlarım. Faceyede giremedim pazar günü anneme gittim oğluşumla bugün geldik daha yoksa yazmaz mıydım![]()
Ay hoşgelmişiniz aylacım yokluğunuz çok belliydi.
Sağol canımm. Demek ölee tabi sürekli yazınca belli olur yokluğum[/QUOTEiiiii
![]()
İyiki geldin aylosummGeldm canlarım. Faceyede giremedim pazar günü anneme gittim oğluşumla bugün geldik daha yoksa yazmaz mıydım![]()
Kesinlikle çok güzel ama artık yoruldum ya uyumak istiyorumCok sukur geceleri arada uyuyoz boylee :) darisi basinaa diyeyim gunum askimi sevmekle gecio daha yeni emzirdim emzirdigimde kucagimda uyumasii bile dunyanin en guzel duygusuu yaa Rabbimize binn sukur
BendeeKesinlikle çok güzel ama artık yoruldum ya uyumak istiyorum
İyiki geldin aylosumm![]()
Gunaydin kizlar ❤[/QUOTE hayırlı günler
Kızlar benim bebiş erken doğdu şimdi 3 buçuk aylık gaz sorunumuz tam gaz devam sizinkiler nasıl uyuyorlar mı birde bizde reflü var emmekte zorlanıyor burnumuzda hep tıkalısizlerin nasıl
buna da şükür artıkkselam kızlar sayfa az da olsa hareketlenmiş sayılırnasılsınız bebişlerle umarım herkes iyidir
![]()
Gaz olayımız tamamen bitti gibi birşey çok şükür. Geceleri daha az uyanmaya başladı bi iki gece hiç uyanmadı hatta aman maşallah. Burnu ilk zamanlar hırıltı yapıyordu artık yapmıyo
geçiyo canımm gçiyo o kadar gaz çıkaran çocuk hiç gaz çıkarmıyo nerdeyse bi kaka yaparken o kadar. az rahatladık şükürr.sende görcen o günleri merak etmeeCok sevindim aylaa kendimi nedense size endeksledim ayni seyleri yasadik hep 20 gun daha sabredecm demekki masallah besire
Ne olsun canımm işte Eymen i bıcı bıcı yaptım az önce iyiyiz çok şükürbuna da şükür artıkkbiz iyiyiz çok şükür oğlumlaa,sen nasılsın çocukların nasıllar
![]()
ayyy ne güzell yaaa,yeni yaşı kutlu olsun kızınınnNe olsun canımm işte Eymen i bıcı bıcı yaptım az önce iyiyiz çok şükürbir de benim prensesimin doğum günü oldukça yaklaştı şimdi onun hazırlıklarındayız
![]()