- 19 Haziran 2014
- 928
- 433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3saati gecirmiyorum canim da herkes daha sik emzir diyoAynen cnm degisiyo ama max 3 saate 1 besle
3saati gecirmiyorum canim da herkes daha sik emzir diyo
Kızlar benımkının de ıkınmaktan göbeği fırladı fıtık gıbı gcer ınş para koyduk sardık belını kızımdada olmustu gectı gobek delıgı bıngıl bıngıl bole olan varmı aranızda
Bizimki gayet normaldi föbeği ama doktor fıtık dedi. Geçer hiçbirşey yapma dedi. Ama öle değişik durmuyo canım. Doktora görürseniz daha iyi olmaz mı
Kafa karıştırıyolar nasılsa gecıcek ama ınsan uzuluyo bu da az nohut kadar fln ama kızıma ameliyat demişlerdı ben evde kendım tedavi etmiştim iilesmişti bızımkıde 40 ından sonra gazlandı yaaBizimki gayet normaldi föbeği ama doktor fıtık dedi. Geçer hiçbirşey yapma dedi. Ama öle değişik durmuyo canım. Doktora görürseniz daha iyi olmaz mı
Iki yada iki buçuk saatte bi uyandirip emziriyordum üç dört gündür çok zor uyuyor o yüzden ne zaman uyandirsa o zaman emiyor
Kafa karıştırıyolar nasılsa gecıcek ama ınsan uzuluyo bu da az nohut kadar fln ama kızıma ameliyat demişlerdı ben evde kendım tedavi etmiştim iilesmişti bızımkıde 40 ından sonra gazlandı yaa
Aynen sütyen bile takmak istemiyorum dokununca canm gidiyorMemelerim aciyoooooo
Aynen sütyen bile takmak istemiyorum dokununca canm gidiyor
Aynen sütyen bile takmak istemiyorum dokununca canm gidiyor
Kızlar acı elma yağını nasıl kullaniyorsnz ?
Netten baktım herkes farklı kullanıyor
seyreltip kullanın diyor ama suyla mi yoksa başka bi yağ ile mi seyreltmek gerekiyor
Canım ben tatlı elma yağı kullanıyorum . Dr bana topuklarına sur dedi pamuğa alıp topuğuna suruyırumKızlar acı elma yağını nasıl kullaniyorsnz ?
Netten baktım herkes farklı kullanıyor
seyreltip kullanın diyor ama suyla mi yoksa başka bi yağ ile mi seyreltmek gerekiyor
Biz 2. Gün tuzladık kuran okutmayı ben de istiyorum ama evimizde okutacam geçmi olur acabaBizdee bebis tuzlanacak banyo yapilacak tabi bende bide kuran okutmayii istiyorum kismett olursaa