ya kızlar sinirlerim çok bozuk gerginim
şimdi kimse yok burda sanırım derdimi paylaşamadan da duramayacağım artık sıkıldım...
görümcem geçenlerde aradı nasılsın iyi misin falan filan derken konu benim doğumuma girdi... şöyle böyle bahsediyoruz sonra bana dedi ki 'sana birşey söyleyeceğim ama korkma'... e söyle dedim.. dedi ki 'benim arkadaşımın annesinin de 20li yaşlarda rahmi alınmış arkadaşım annesinden bahsediyor annem rahmi alındıktan sonra daha sinirli oldu, psikolojisi biraz daha dağıldı... o zaman doktoru da ona olacak anlayış göstermeniz lazım' falan filan dedi... bir de dedi ki annemle ben diyoruz ki senin sıkıntılı olan doğumların erkek bebeklerde oluyor dedi
ne alaka dedim. lohusadaki bir kadına söylenecek laflar mı bunlar?. sinirlerimi bozdu
yani durduk yere birşeyler çıkardı... benim kafamı dağıtan şeyse şu:
tamam doğumum zor geçti sonuçta rahim alındı(bu arada rahmin sadece bebeğin tutunduğu dokusu alındı). ben de istemezdim ama ben ve bebeğim için bu gerekti benim için sağlığımdan başka bir şey önemli değil..hatta benim için iyi de oldu diyebilirim.. hem ben başka çocuk ne yapayım ki Allah'a çok şükür 3 tane kuzumm var.. hem erkek evladım hem kız evladım da var çok şükür iki tadı da biliyorum sonuçta hepsi cann.. Allah olmayanlara versin inşAllah... olanlarınkini de onlara bağışlasın... o da benim çocuğumun olamayacağını düşünüp kendime dert ettiğimi sanıyor
o da görüyor ki benim çocuklarım bana yeter Elhamdülillah
benim dert etmediğim şeyi sen ne diye kendine dert ediyorsun da benim sinirlerimi bozuyorsun anlamadım... hem doktorum bana daha sağlıklı olacaksın demişti ve bunu o da gördü
sonra benim kafama takıldı (ki ben de herşeyi kafama takarım maalesef)
ne kadar düşünmüyorum desem de kafam bununla allak bullak oldu' acaba yine eskisi gibi olacak mıyım?, ya benim de psikolojim alt üst olursa?'
sabahtan beri bununla ilgili araştırma da yapıyorum ama içim hala rahat değil... rahatımı kaçıran sağolsun
ama not da geçmek istiyorum ya o başka şekilde düşünüp de ben onun günahını aldıysam?? o kadar konuştum burda ama onun içindekini de ben bilemem yalnızca Allah bilir... ben sadece yazıp rahatlamak istedim çünkü böyle şeylerin lohusa halindeki bir kadına bahsedilmemesi gerektiğini düşünüyorum... sizce haksız mıyım??