- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
günaydınn annnişlerrr uyuyanlar uyananlar uyuklayanlarrr
günaydınnn ben pc başında uyuklayanlardanımm ayılamadım daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar sizede
Ben gece hiç uyuyamadım. Döndüm durdum. Şİmdide sersem gibiyim. Evime gitmek istiyorum. aşırı halsizim ben bugün.
Günaydın annişleer :)
Nasılsınız bebişler nasıl ?
Ya aranızda bebeği cok hareket eden tekmeleyen var mı benimkinden hiç ses yok :)
Ya aranızda bebeği cok hareket eden tekmeleyen var mı benimkinden hiç ses yok :)
Merhaba siz akropole gidiyordunuz değilmi ?? Ayrıntılı ultrasyon orada mı 150 tl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimkide tembel arada kıpırdıyor genel olarak uslu
günaydınn iyiyiz çok şükür,sen nasılsın
bende pek hissetmiyorum yaa,doktora gidiom maşallahh çok hareketli ama ben hissetmiyorum
Günaydın :) gecen hafta hissetmistim bu hafta hiç hissedemedim
Benimkinde öyle dün hastanede Bikaç kişi ile tanıştım 4 aylık ama yerinde durmuyormuş bebekler
Ne bileyim pimpiriklenmek istemiyorum. İyidir iyi
Eski doktorumun hep söylediği şeye güveniyorum. Bebeğe bişi olsa mutlaka sana heber verirdi bazen ağrı,bazen sancı,bazen kanama. Bunlar yoksa rahat ol derdi hep ona güveniyorum.
Haftaya daha cok hissedersin inşallah :)
Ne bileyim pimpiriklenmek istemiyorum. İyidir iyi
Eski doktorumun hep söylediği şeye güveniyorum. Bebeğe bişi olsa mutlaka sana heber verirdi bazen ağrı,bazen sancı,bazen kanama. Bunlar yoksa rahat ol derdi hep ona güveniyorum.
Bende iyiyim canım cok şükür
Dün aksam biraz kasıklarda batma oldu onun haricinde iyiyim
Benimki de hiç ses vermiyor bakalım daha erken ama bence
Kızlar anne karnında bebegin kalp sesini dinleten aleti kullanan var mı. .simdi ona taktım ondan almak istiyorum
dikkat et canım,benimde karnım ağrıdı azcık geçti, insan en ufak bişeyde korkuyo yaa