- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
ohhh cok sükür, yavas yavas güzel haberler geliyor, banada moral oldu :) gözünüs aydin bi prens daha geliyor :)
aynen canımmm teşekkür ederim ne kadar iyi düşünürsek o kadar iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh cok sükür, yavas yavas güzel haberler geliyor, banada moral oldu :) gözünüs aydin bi prens daha geliyor :)
aynen canımmm teşekkür ederim ne kadar iyi düşünürsek o kadar iyi olur
Ya kızlar hastaneyı aradım. 4 lu ultrasonu 22 haftada bakıcakmış. Asıstanıyla goruştum. Fıyatıda sıgortalıya 312 lira dedı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valaa hee,şimdi keyfini çıkarmak lazım,gittikçe şişicezz doktor bana hamilelik nasıl sence dedi bende şimdilik gayet iyi dedim,o da dedi ki ilk 3 ayı rahat geçirenler çoğunlukla devamında da rahat olur,ilk 3 ayda bocalama, sorunlar olursa ilerde de zor oluyo dedi,bi ohh çektim,inşallah böle devam ederaynen kolaymi icimizde bir kalp daha atiyor bir canli var, bol bol dinlenelim tadini cikartalim lakin agirlastikca hareketlerimizde kisitlancak, uykusuz geceler geldimi, daha bu günleri cok arariz
sigortaliya 312TL ise sigortasiza nekadar
Benim de sigortalıya 90 TL.. 312 de neymiş o kadar canım Araştır mutlaka daha uygun yapan yerler vardır. Orda çektir doktorunla konuşursun sonra.Ya kızlar hastaneyı aradım. 4 lu ultrasonu 22 haftada bakıcakmış. Asıstanıyla goruştum. Fıyatıda sıgortalıya 312 lira dedı
Selam kızlar bugün doktora gittim bizim ordaki doktor her ay test istiyordu bu ay Türkiye de denk geldi yaptırayım dedim sabah 10 dan beri hastanedeyim birde 145 tl para aldılar sanki özel hastane ya :/
Sigortam yok diye basıma gelene bak
Sigortan yokmuş ya o zaman devlet soyuyor. Keşke direkt özele gitseydin yine aynı para alırlardı hemen hemen ama rahat hallederdin.Selam kızlar bugün doktora gittim bizim ordaki doktor her ay test istiyordu bu ay Türkiye de denk geldi yaptırayım dedim sabah 10 dan beri hastanedeyim birde 145 tl para aldılar sanki özel hastane ya :/
Sigortam yok diye basıma gelene bak
millet nerden para koparayım diye bakıyo,özel hastane değilse o kadar para neymiş ya ben özel hastaneye gidiyorum,muayene ve 3 lü test için bugün 102 tl aldılar o kadar
Sigortan yokmuş ya o zaman devlet soyuyor. Keşke direkt özele gitseydin yine aynı para alırlardı hemen hemen ama rahat hallederdin.
Türkiye burası
Ay şaka herhalde ya keske özele gitseydim
İşte bilemedim ki canım devlet hastanesi hemen arka sokakta gider gelirim dedim o kadar saat beklediğime mi yanayım paramın gittiğine mi
Telden hiçbi hastane 4 lu ultrason fıyatı vermiyo ya. İşim yokta hepsını gezıcem sanki he. Netten bakıyorum. Ordada üç dört yıl önceki fıyatlar yazıyo yorumlarda. Bilemedm valla
illa gidicen yani,sağdan soldan tanıdığın giden bilen yok mu onlara sorsan da bi karar versen canımm, internette ne kadar doğru olur fiyatlar meçhul
Yok kocamm cevresı var o araştırıyo. Ben burda yeniyim Ailemde karşıda. Burayı cok bilen yok. Doktorumu herseyımı eşim bulmuştu. Onuds bulur o😀😀
hee bulur zaman,boşa o kadar para verme,bebiş için lazım
Tabiki cnm onu düşünüyrm bende