- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
http://blogcuanne.com/2014/06/04/yase-ve-teonun-hikayesi/ bu linki okumanızı tavsiye ediyorum kızlar ben çok duygulandımm ordaki filmide izlemeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman uyu gıtsın ben işte bazen sızıyorum valla alıştılar kımse bişey demiyo😀😀hehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim ablamda dogum yaptıda o pek yardımcı olamıyo.oda duzgun bi hamilelik gecırmedı yani bizden uzaktı.oyle kontrole falan gıttımı onu bile bilmiyorum hiç sormadım açıkçası
Benim ablam benden meraklı daha eşimle baş başa kontrole bile gidemedik. Hep takıldı peşimize bende görcem diye diye haha
Onunkinde de ben takılırdım hep. Daha bekardım da doğum sonrasında falan hep yardımcı oldum. Aynı evde otoruyo gibiyiz her şeyimizden haberimiz olur. Ama çok güzel bir şey. En yakınından destek almak. O yüzden 2 kızım olsun isterim açıkçası.
Sizin yaş farkınız varsa ondan da olabilir. Bizim 1,5 yaş var. Kuşak çatışması yok o yüzden kopamıyoruz
Canım benim aksilik gibi istesinn de hadi evde okan ılık bi dus al uyu derim ama nerdeeeee... Fazla ayakta durma canım benim coj geçmiş olsun bende öyle olduğum zamanlarda dediğim gibi yapıyorum.. Halsizligi bebiss yapior anneee dinlen dioo sana
http://blogcuanne.com/2014/06/04/yase-ve-teonun-hikayesi/ bu linki okumanızı tavsiye ediyorum kızlar ben çok duygulandımm ordaki filmide izlemeyi düşünüyorum
Ay tuylerim diken diken olduyacok dıygulandm.o filmi mutlaka izlemel istıyorum
Ay tuylerim diken diken olduyacok dıygulandm.o filmi mutlaka izlemel istıyorum
kesinlikle bayanlar...NORMAL DOĞUM hayatınızda yaşaya bilececeğiniz en büyük macera...bu deneyimden kendinizi mahrum bırakmayın :)))
Hmm mutlaka bir şey olmuştur zaten kardeşler arasında soğukluk varsa. Olsun Burda biz yeteriz birbirimize. Deneyimliler de var hemYok yas farkı cok degıl. İki ablam var benım.bı en. Buyuk ablam arada 3 yas falan var.ama dıger abamla oldugundan daha az konusuruz.kuçukken beni hayal kırıklıgına ugratmıştı ondan hep bi mesafe var aramızda.dıger ablamla her gun en az iki saat konuşuruz.onunda aynı evde gıbıyız.ama en buyuk ablamla degılız malesef
Helal olsun Yase diye bağırasım geldi. Çok duygusal ve eşi benzeri olmayan bir hikaye gerçekten. Daha bir ister oldum normal doğumu Rabbim Gülşen doktor gibi doktorlarla karşılaştırsın inş Allah.http://blogcuanne.com/2014/06/04/yase-ve-teonun-hikayesi/ bu linki okumanızı tavsiye ediyorum kızlar ben çok duygulandımm ordaki filmide izlemeyi düşünüyorum
Ya ben ablamı küçük annem diye severdim 17 yasında kaçtı evlendi. Ailem cok uzuldu dalam .bende ozamanlar 14 13 yaşlarındaydım.aşlemin o üzüntüsünü gorunce ondan nefret ettım nikahınada gıtmemiştim.sonra yegenım oldu oyle aramz duzeldı.suanda cok ıyı ama aramız.dıger ablam gibi degılızHmm mutlaka bir şey olmuştur zaten kardeşler arasında soğukluk varsa. Olsun Burda biz yeteriz birbirimize. Deneyimliler de var hem
Helal olsun Yase diye bağırasım geldi. Çok duygusal ve eşi benzeri olmayan bir hikaye gerçekten. Daha bir ister oldum normal doğumu Rabbim Gülşen doktor gibi doktorlarla karşılaştırsın inş Allah.
Hmm mutlaka bir şey olmuştur zaten kardeşler arasında soğukluk varsa. Olsun Burda biz yeteriz birbirimize. Deneyimliler de var hem
Helal olsun Yase diye bağırasım geldi. Çok duygusal ve eşi benzeri olmayan bir hikaye gerçekten. Daha bir ister oldum normal doğumu Rabbim Gülşen doktor gibi doktorlarla karşılaştırsın inş Allah.
Hmm mutlaka bir şey olmuştur zaten kardeşler arasında soğukluk varsa. Olsun Burda biz yeteriz birbirimize. Deneyimliler de var hem
okuduğunuza çok sevindim kesinlikle çok duygulu bi yazıydı sibel resimlere baktınmı peki ?
Ya ben ablamı küçük annem diye severdim 17 yasında kaçtı evlendi. Ailem cok uzuldu dalam .bende ozamanlar 14 13 yaşlarındaydım.aşlemin o üzüntüsünü gorunce ondan nefret ettım nikahınada gıtmemiştim.sonra yegenım oldu oyle aramz duzeldı.suanda cok ıyı ama aramız.dıger ablam gibi degılız
Valla ya o nasıl bi doktordur oyle.inşş bizimkilerde ilerleyen zamanlarda öyle olur.
Hmm haklsın valla canım. Perişan olmuşsunuzdur. Geçmiş gitmiş.
Samimiyet kurmak lazım. Bir daha ki randevuda daha sıçak davranayım bakayım. Sevimli gözükmek için şebeklik falan yapayım Belki doğuma faydası olur
Hee aynen arada tatlı cıkolata falan getır😃😃hehe
Bence bu hıkayeyı doktorlara okutmak lazım
Ben yeni tanıştım doktorumla ne tepki vercegını bilmedıgım için biraz zaman gecsın konuyu acarım kesınKesinlikle çıktısını alıp doktorun masasına mı bıraksak